oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Pir Radio - Dsc 138.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

PIR radio - DSC. Acoperire min. 90* deschidere, 15,2x18,3 m; numarator de impulsuri, imunitate RFI/EMI, compensare termica, contact de alarma tip A, cu tamper,suport original inclus. Intrerupere in caz de trafic intens, supravegherea tamperului, a scaderii tensiunii bater

dubi.ro nu vinde produsul "Pir Radio - Dsc". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Pir Radio - Dsc pe dubi.ro. Poți cumpăra Pir Radio - Dsc de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Pir Radio - Dsc. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Pir Radio - Dsc şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Pir Radio - Dsc !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Pir Radio - Dsc pe dubi.ro. Poți cumpăra Pir Radio - Dsc de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Pir Radio - Dsc. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Pir Radio - Dsc şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 138.00 RON

 

Produse similare

 
 
 

Contact Magnetic Radio - Dsc 

Contact magnetic radio - DSC. Contact magnetic wireless DSC WS-4945 pentru geam sau usa; Varianta standard cu aplicare aparenta cu autoadeziv.


 
Imagine Interfata Radio Dsc Pc 4164
 

Interfata Radio Dsc Pc 4164 

Interfata radio DSC PC 4164. Interfata radio 64 zone 433 MHz pentru centralele PC 4010, PC 4020.


 
Imagine Interfata Radio 32 Zone Dsc Rf 5132
 

Interfata Radio 32 Zone Dsc Rf 5132 

Interfata radio 32 zone DSC RF 5132. Interfata radio 32 zone 433 MHz pentru centralele PC585/PC1616/1832/1864.