oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Priza Plug-in Z-wave 3000w Cu Masurare Consum Pan11

 
Imagine Priza Plug-in Z-wave 3000w Cu Masurare Consum Pan11
 
Priza Plug-in Z-wave 3000w Cu Masurare Consum Pan11 259.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Priza Plug-in Z-Wave 3000W cu masurare consum PAN11

dubi.ro nu vinde produsul "Priza Plug-in Z-wave 3000w Cu Masurare Consum Pan11". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Priza Plug-in Z-wave 3000w Cu Masurare Consum Pan11 pe dubi.ro. Poți cumpăra Priza Plug-in Z-wave 3000w Cu Masurare Consum Pan11 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Priza Plug-in Z-wave 3000w Cu Masurare Consum Pan11. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Priza Plug-in Z-wave 3000w Cu Masurare Consum Pan11 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Zwave. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Priza Plug-in Z-wave 3000w Cu Masurare Consum Pan11 !

Preţuri Zwave în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Priza Plug-in Z-wave 3000w Cu Masurare Consum Pan11 pe dubi.ro. Poți cumpăra Priza Plug-in Z-wave 3000w Cu Masurare Consum Pan11 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Priza Plug-in Z-wave 3000w Cu Masurare Consum Pan11. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Priza Plug-in Z-wave 3000w Cu Masurare Consum Pan11 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Zwave. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 259.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Monitorizare Consum
 

Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Monitorizare Consum 

Modul intrerupator doza Z-Wave 2 canale x 1500W PAN06 cu monitorizarea consumului de energie electrica.APoate comanda ON/OFF un intrerupator de iluminat spre exemplu sau alte aparate pana la 1500W pe canal. A Poate comanda ON/OFF un intrerupator de iluminat spre exemplu sau alte aparate pana la 1500W pe canal. Se alimenteaza direct la reteaua de 220W. A Se poate folosi si ca releu pe doua canale la...


 
Imagine Detector De Miscare Pir Z-wave Hsp02
 

Detector De Miscare Pir Z-wave Hsp02 

Detector de miscare PIR Z-Wave HSP02 A Se comporta ca orice senzor de securitate, doar ca se inroleaza pe o centrala de control si comanda Z-Wave. A A A Specificatii tehnice A a 868.42MHz (EU) a Detectie de miscare pe baza de infrarosu a Unghi de detectie 100A x 10m a Reglare sensibilitate a Consum redus de energie pentru o durata de viata mai lunga a bateriilor a Distanta de operare :Apana la 100...


 
Imagine Modul Universal Z-wave Hac01
 

Modul Universal Z-wave Hac01 

Modul universal Z-Wave HAC01APuteti irola un device ca si element Z-Wave pe controller. Se mai numeste si senzor binar