oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Priza Wireless Eldes Ewm1

 
Imagine Priza Wireless Eldes Ewm1
 
Priza Wireless Eldes Ewm1 229.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Priza wireless Eldes EWM1. Priza wireless Eldes EWM1. Device care are functia ON/OFF si poate porni / opri diverse aparate electrice. Compatibil cu ESIM364 si EPIR3. Se pot inrola pana la 32 de prize wireless pe o centrala wireless de la Eldes.

dubi.ro nu vinde produsul "Priza Wireless Eldes Ewm1". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Priza Wireless Eldes Ewm1 pe dubi.ro. Poți cumpăra Priza Wireless Eldes Ewm1 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Priza Wireless Eldes Ewm1. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Priza Wireless Eldes Ewm1 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Priza Wireless Eldes Ewm1 !

Preţuri Sisteme De Alarma în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Priza Wireless Eldes Ewm1 pe dubi.ro. Poți cumpăra Priza Wireless Eldes Ewm1 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Priza Wireless Eldes Ewm1. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Priza Wireless Eldes Ewm1 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 229.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Senzor De Fum Si Co Wireless Eldes Ewf1co
 

Senzor De Fum Si Co Wireless Eldes Ewf1co 

Senzor de fum si CO wireless Eldes EWF1CO. Detector de fum si CO wireless, 868MHz, functioneaza cu 1 baterie 9V /250mA, durata 18 luni, indicator LED, sirena si buton test incluse, comunicare radio pana la 30m in cladiri, 150m in zone deschise. A Senzor de fum pentru o protectie completa a casei tale A Suplimenteaza sistemul de alarma cu un detector de fum wireless EWF1CO Acesta este un detector fotoelectric...


 
Imagine Contact Magnetic Wireless Eldes Ewd2
 

Contact Magnetic Wireless Eldes Ewd2 

Contact magnetic Wireless ELDES EWD2. Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Contactul magnetic cuAsenzor de soc EWD2 este un dispozitiv wireless cu contact magnetic, care Aeste utilizat pentru a asigura usi, ferestre sau altele si care functioneazs cu sisteme de securitate wireless ELDES. Utilizatorii trebuie sa-l inroleze la dispozitivul central al sistemului de...


 
Imagine Sirena De Exterior Wireless Eldes Ews2
 

Sirena De Exterior Wireless Eldes Ews2  219.00 RON  (-15.00 %)

Sirena de exterior Wireless ELDES EWS2. Sirena de exterior wirelessAEWS2Apentru sistemele de alarma wireless ESIM 364 . Functioneaza pe baterii.A A Sirena de exterior wireless 868MHz, functioneaza cu 4 baterii AA (1,5V alcaline), durata 18 luni, comunicare radio 30m in cladiri si 150m in zone deschise. A A A Specificatii tehnice sirena exterior Wireless EWS2: A Alimentare:A4 baterii AA (1,5V alcaline)...