oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Proiector De Sunet Bi-directional 5 Inch 20w

 
Imagine Proiector De Sunet Bi-directional 5 Inch 20w
 
Proiector De Sunet Bi-directional 5 Inch 20w 189.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Proiector de sunetAbidirectional A Putere 20 W Difuzor 5Ainch / 12.7 cm Protectie Carcasa aluminiu Tensiune de linie 100V A

dubi.ro nu vinde produsul "Proiector De Sunet Bi-directional 5 Inch 20w". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Proiector De Sunet Bi-directional 5 Inch 20w pe dubi.ro. Poți cumpăra Proiector De Sunet Bi-directional 5 Inch 20w de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Proiector De Sunet Bi-directional 5 Inch 20w. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Proiector De Sunet Bi-directional 5 Inch 20w şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Sonorizare. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Proiector De Sunet Bi-directional 5 Inch 20w !

Preţuri Sisteme De Sonorizare în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Proiector De Sunet Bi-directional 5 Inch 20w pe dubi.ro. Poți cumpăra Proiector De Sunet Bi-directional 5 Inch 20w de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Proiector De Sunet Bi-directional 5 Inch 20w. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Proiector De Sunet Bi-directional 5 Inch 20w şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Sonorizare. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 189.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Microfon Conferinta Cu Stativ Pentru Anunturi Mh805
 

Microfon Conferinta Cu Stativ Pentru Anunturi Mh805 

Microfon conferinta cu stativ pentru anunturi A Raspuns in frecventa 40 Hz - 16 kHz Sensibilitate 43 dBA dB + / - 2 dB Impedanta de iesire A2 Kohm Alimentare 2 baterii 1.5V Altele Tub flexibil microfon cu lungime de 40 cm A Distanta de vorbire recomandata fata de microfon 20 - 80 cm A Condensator


 
Imagine Microfon Lavaliera Cu Condensator
 

Microfon Lavaliera Cu Condensator 

Microfon cu condensator, prindere cu clip. A A Raspuns in frecventa: 100 Hz - 14 kHz Impedanta: 100 ohm Sensibilitate iesire: -65 +/- 3 dB. Conectare cu cablu JACK 6.3