oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Protectie La Supratensiune Pentru Cablu De Retea Usp201e

 
Imagine Protectie La Supratensiune Pentru Cablu De Retea Usp201e
 
Protectie La Supratensiune Pentru Cablu De Retea Usp201e 89.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Protectie la supratensiune pentru cablu de retea USP201E. Protectie la supratensiune pentru cablu de retea USP201E.AUSP201E este un dispozitiv de protectie ethernet conceput conform standardului GB/T18802.21-2004/IEC61643-21:2000.A Lucreaza cu o tensiune nominala de 5V, accepta o tensiune continua maxima de 6V, iar tensiunea de limitare este sub 20V. Caracterisiticile de baza sunt: protectie multi-nivel, curent maxim suportat mare, tensiune limita scazuta, timp de reactie scurt, pierderi scazute. Este destinat protectiei dispozitivelor IP impotriva tensiunilor induse pe cablu de date de catre descarcarile electrice si electrostatice sau de aparitia unor tensiuni mai mari decat cele acceptate. (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Protectie La Supratensiune Pentru Cablu De Retea Usp201e". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Protectie La Supratensiune Pentru Cablu De Retea Usp201e pe dubi.ro. Poți cumpăra Protectie La Supratensiune Pentru Cablu De Retea Usp201e de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Protectie La Supratensiune Pentru Cablu De Retea Usp201e. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Protectie La Supratensiune Pentru Cablu De Retea Usp201e şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Echipamente Retea. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Protectie La Supratensiune Pentru Cablu De Retea Usp201e !

Preţuri Echipamente Retea în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Protectie La Supratensiune Pentru Cablu De Retea Usp201e pe dubi.ro. Poți cumpăra Protectie La Supratensiune Pentru Cablu De Retea Usp201e de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Protectie La Supratensiune Pentru Cablu De Retea Usp201e. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Protectie La Supratensiune Pentru Cablu De Retea Usp201e şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Echipamente Retea. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 89.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Cablu De Retea Utp Cat5 Mufat 1 Metru
 

Cablu De Retea Utp Cat5 Mufat 1 Metru 

Cablu de retea UTP Cat5 mufat 1 metru. Cablu de retea UTP Cat5 mufat 1 metru


 
Imagine Cablu De Retea Utp Cat5 Mufat 10 Metri
 

Cablu De Retea Utp Cat5 Mufat 10 Metri 

Cablu de retea UTP Cat5 mufat 10 metri. Cablu de retea UTP Cat5 mufat 10 metri


 
Imagine Cablu De Retea Utp Cat5 Mufat 5 Metri
 

Cablu De Retea Utp Cat5 Mufat 5 Metri 

Cablu de retea UTP Cat5 mufat 5 metri. Cablu de retea UTP Cat5 mufat 5 metri