oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Releu Pentru Temperatura Si Umiditate 10a Sonoff Th10

 
Imagine Releu Pentru Temperatura Si Umiditate 10a Sonoff Th10
 

Astăzi -18.00% (economiseşti 15 RON)

Releu Pentru Temperatura Si Umiditate 10a Sonoff Th10 65.00 RON spre magazinul casesmart.ro »

Releu pentru temperatura si umiditate 10A Sonoff TH10. Detalii tehnice:Sonoff TH10 este un releu pentru temperatura si umiditate ce poate monitoriza si seta temperatura si umiditatea prin intermediul APP eWeLink. Modelul TH10 suporta o tensiune de maxim 10A. Cu ajutorul Sonoff TH10 se pot face automatizari si cand temperatura sau umiditatea mediului ambiant se incadreaza in intervalul presetat, Sonoff TH16va opri sau porni automat device-urile conectate. Sonoff TH10 suporta 3 modele de senzori, ei putand fiatasati foarte usor (prin plug-and-play): AM2301 (senzor umiditate si temperatura, nu este rezistent la apa) DS18B20 (senzor temperatura, rezistent la apa) Si7021 (senzor umiditate si temperatura) (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Releu Pentru Temperatura Si Umiditate 10a Sonoff Th10". Acesta este vândut în magazinul online casesmart.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Releu Pentru Temperatura Si Umiditate 10a Sonoff Th10 pe dubi.ro. Poți cumpăra Releu Pentru Temperatura Si Umiditate 10a Sonoff Th10 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Releu Pentru Temperatura Si Umiditate 10a Sonoff Th10. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Releu Pentru Temperatura Si Umiditate 10a Sonoff Th10 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Senzori Si Huburi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Releu Pentru Temperatura Si Umiditate 10a Sonoff Th10 !

Preţuri Senzori Si Huburi în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Releu Pentru Temperatura Si Umiditate 10a Sonoff Th10 pe dubi.ro. Poți cumpăra Releu Pentru Temperatura Si Umiditate 10a Sonoff Th10 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Releu Pentru Temperatura Si Umiditate 10a Sonoff Th10. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Releu Pentru Temperatura Si Umiditate 10a Sonoff Th10 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Senzori Si Huburi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 65.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Senzor De Temperatura Si Umiditate Sonoff Si7021
 

Senzor De Temperatura Si Umiditate Sonoff Si7021  37.00 RON  (-19.00 %)

Senzor de temperatura si umiditate Sonoff SI7021. Senzorul de temperatura si umiditate Sonoff SI7021 este compatibil cuSonoff TH10sau Sonoff TH16, atasabil foarte usor (plug-and-play) printr-o interfata customizata special.Dupa montaj, puteti vizualiza valorile cu ajutorul aplicatiei eWeLink direct de pe telefonul mobil. Temperatura de operare: -40C~+80C Interval umiditate: 0~99.9% UR (umiditate relativa)...


 
Imagine Carcasa Rezistenta La Apa Pentru Releu Sonoff Ip66
 

Carcasa Rezistenta La Apa Pentru Releu Sonoff Ip66  34.00 RON  (-32.00 %)

Carcasa rezistenta la apa pentru releu Sonoff IP66. Compatibil cu releele : SONOFF Basic, SONOFF RF, SONOFF POW, SONOFF DUAL, SONOFF TH10, SONOFF TH16, SONOFF G1 Stadiu de asamblare: Kit neasamblat Functii: carcasa rezistenta la apa Scene aplicabile: zile ploioase sau zile de ninsoare Scenarii de utilizare: iluminatul pomului de Craciun, in medii exterioare Material: ABS V0 Material transparent –...


 
Imagine Senzor De Temperatura Rezistent La Apa Sonoff
 

Senzor De Temperatura Rezistent La Apa Sonoff  30.00 RON  (-40.00 %)

Senzor de temperatura rezistent la apa Sonoff. Tipul comutatorului: Control termic Lungime: 1m Tensiune de lucru: 90-250 (V) Interval de alimentare: 3.0V pana la 5.5 curent continuu Intervalul temperatura de functionare: -55 C + 125 C Precizie in intervalul -10 C pana la + 85 C este de 0,6 C Carcasa din otel inoxidabil: 6 x 50 mm (Diametru x Lungime) Cabluri de iesire: Rosu (VDD +), Galben (DATA),...