oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Releu Wi-fi G1 Automatizat Gsm Sonoff

 
Imagine Releu Wi-fi G1 Automatizat Gsm Sonoff
 

Astăzi -25.00% (economiseşti 50 RON)

Releu Wi-fi G1 Automatizat Gsm Sonoff 150.00 RON spre magazinul casesmart.ro »

Releu Wi-fi G1 automatizat GSM Sonoff. Sonoff G1 este o alternativa pentru releele care functioneaza prin WI-fi si este bazat pe controlul la distan prin GPRS. Funcionarea acestuia se bazeaz pe un modul GSM/GPRS de comunicaie. Cu acest releu puteti controla alimentarea anumitor dispozitive (Boilere, convectoare, lumini, lampi etc) . O alta funcie important a aplicaiei este reprezentat de oprirea i pornirea dispozitivului la anumite ore. De exemplu, putei programa ca udarea plantelor din grdin s nceap la ora 5 dimineaa i s sa intrerupa alimentarea la ora 6:30 sau sa aprinda o lumina la o anumita ora. Conectivitate 2G (ATENIE – nu funcioneaz cu 3G/4G); Frecvene de funcionare: 800 / 900 / 1800 (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Releu Wi-fi G1 Automatizat Gsm Sonoff". Acesta este vândut în magazinul online casesmart.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Releu Wi-fi G1 Automatizat Gsm Sonoff pe dubi.ro. Poți cumpăra Releu Wi-fi G1 Automatizat Gsm Sonoff de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Releu Wi-fi G1 Automatizat Gsm Sonoff. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Releu Wi-fi G1 Automatizat Gsm Sonoff şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Senzori Si Huburi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Releu Wi-fi G1 Automatizat Gsm Sonoff !

Preţuri Senzori Si Huburi în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Releu Wi-fi G1 Automatizat Gsm Sonoff pe dubi.ro. Poți cumpăra Releu Wi-fi G1 Automatizat Gsm Sonoff de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Releu Wi-fi G1 Automatizat Gsm Sonoff. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Releu Wi-fi G1 Automatizat Gsm Sonoff şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Senzori Si Huburi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 150.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Releu Control Wi-fi Si Radiofrecventa 433 Mhz Sonoff Rf
 

Releu Control Wi-fi Si Radiofrecventa 433 Mhz Sonoff Rf  62.00 RON  (-27.00 %)

Releu control Wi-Fi si radiofrecventa 433 Mhz Sonoff RF. Releul SonoffWiFi RF este un releu wireless cu 1 canal, cese poate conecta la o gama larga de device-uri din casa, pornindu-le sau oprindu-le automat. Sonoff transmite datele catre o platforma cloud prin intermediul router-ului Wifi, permitand controlul de la distanta asupra device-urilor cu ajutorulApp eWeLink. Sonoff RF poate fi controlat si...


 
Imagine Releu Wireless Sonoff Basic
 

Releu Wireless Sonoff Basic  42.00 RON  (-38.00 %)

Releu wireless Sonoff Basic. Detalii tehnice: Alimentare electrica: 90V~250V AC Curent maxim: 10A Wireless: Wi-Fi 2.4GHz b/g/n Sistem securitate: WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK Temperatura de operare: 0C ~ 40C Umiditate operare: 5%-95% Material: ABS Conector: universal Ghid de utilizare si instalare Manual de utilizare Releu wireless Sonoff Basic


 
Imagine Carcasa Rezistenta La Apa Pentru Releu Sonoff Ip66
 

Carcasa Rezistenta La Apa Pentru Releu Sonoff Ip66  34.00 RON  (-32.00 %)

Carcasa rezistenta la apa pentru releu Sonoff IP66. Compatibil cu releele : SONOFF Basic, SONOFF RF, SONOFF POW, SONOFF DUAL, SONOFF TH10, SONOFF TH16, SONOFF G1 Stadiu de asamblare: Kit neasamblat Functii: carcasa rezistenta la apa Scene aplicabile: zile ploioase sau zile de ninsoare Scenarii de utilizare: iluminatul pomului de Craciun, in medii exterioare Material: ABS V0 Material transparent –...