oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Releu Wireless 4 Canale 10a Sonoff 4ch

 
Imagine Releu Wireless 4 Canale 10a Sonoff 4ch
 
Releu Wireless 4 Canale 10a Sonoff 4ch 128.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sonoff 4CH este un comutator wireless care suporta pana la 4 dispotitive conectate in acelasi timp. Aceste dispozitive pot fi pornite sau oprite din aplicatia mobila eWeLink(disponibila pe Android sau iOS) sau poate fi oprita/pornita direct din butoanele comutatorului. AAtunci cand cumperi un releu Sonoff 4CH e ca si cum ai avea 4 dispozitive Sonoff Wireless.A A A Releul wireless 4 canale de la Sonoff oferta toate functiile de baza Sonoff prin aplicatie. Poti folosii aplicatia EWELINK pentru a porni/opri la o anumita ora, pentru a le face sa functioneze dupa un orar sau poti sa impartasesti controlul dispozitivului cu familia ta. A A Carcasa suporta montaj pe sina de tip DIN. Acesta este un standard (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Releu Wireless 4 Canale 10a Sonoff 4ch". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Releu Wireless 4 Canale 10a Sonoff 4ch pe dubi.ro. Poți cumpăra Releu Wireless 4 Canale 10a Sonoff 4ch de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Releu Wireless 4 Canale 10a Sonoff 4ch. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Releu Wireless 4 Canale 10a Sonoff 4ch şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Wifi Smart Sonoff. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Releu Wireless 4 Canale 10a Sonoff 4ch !

Preţuri Wifi Smart Sonoff în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Releu Wireless 4 Canale 10a Sonoff 4ch pe dubi.ro. Poți cumpăra Releu Wireless 4 Canale 10a Sonoff 4ch de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Releu Wireless 4 Canale 10a Sonoff 4ch. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Releu Wireless 4 Canale 10a Sonoff 4ch şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Wifi Smart Sonoff. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 128.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Releu Inteligent, 4 Canale 10a, Wireless-radio 433mhz, 5 Led-uri De Stare, Sonoff 4ch Pro R2
 

Releu Inteligent, 4 Canale 10a, Wireless-radio 433mhz, 5 Led-uri De Stare, Sonoff 4ch Pro R2 

Sonoff este un releu inteligent cu 4 canale care se poate monta pe o sina DIN. Aceasta suporta 4 dispozitive electrice si poate sa le porneasca/opreasca separat direct din aplicatia de mobil EWeLINK A Pe langa puteti monitoriza starea dispozitivelor din aplicatie in timp real. E ca si cum ai folosi un releu SONOFF Basic dar cu 4 intrari diferite.A A Carcasa se poate monta pe sina DIN, standard pentru...


 
Imagine Releu Wireless 1 Canal 16a Cu Masurare Consum Electric Sonoff Pow
 

Releu Wireless 1 Canal 16a Cu Masurare Consum Electric Sonoff Pow 

A Sonoff Pow este un releu wifi care poate sa conecteze orice dispozitiv electric cum ar fi electrocasnice sau altele. Acestea vor putea fi controlate direct din aplicatia eWeLink care va rula folosind WI-FI.A Acest releu poate sa iti afiseze consumul instant sau poate sa iti dea rapoarte de energie pe o perioada selectata. Astfel iti poti da seama cat de mult consuma anumite electrocasnice pentru...


 
Imagine Bec Led Rgb, Dimabil, E27, Control Wireless, Sonoff B1
 

Bec Led Rgb, Dimabil, E27, Control Wireless, Sonoff B1 

SONOFF B1 este un bec alb sau de diverse culori (RGB) cu soclu de montaj E27. Becul are variator de tensiune si poate fi facut mai deschis sau mai inchis in functie de dorinta dumneavoastra direct din aplicatia iOS sau Android. Cu ajutorul aplicatiei puteti selecta sa lumineze alb sau in orice culoare din spectrul RGB si puteti seta luminozitatea intre 1% si 100%.A A In apicatie gasiti 4 preseturi...