oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Releu Wireless Doua Canale 10a Sonoff Dual

 
Imagine Releu Wireless Doua Canale 10a Sonoff Dual
 
Releu Wireless Doua Canale 10a Sonoff Dual 74.00 RON spre magazinul casesmart.ro »
Releu Wireless Doua Canale 10a Sonoff Dual 79.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Releu Wireless doua canale 10A SONOFF DUAL. Releul Wireless cu doua canale SONOFF DUAL se adreseaza utilizatorilor care isi doresc sa iti construiasca propriul sistem Smart Home si este pr. Acest releu wireless inteligent cu doua canale este utilizat pentru a porni sau pentru a opri electrocasnicele sau dispozitivele electrice chiar daca te afli in afara casei. Cum poti face asta? Printr-o aplicatie de mobil. Simplu si eficient!Sonoff Dual este un releu wireless inteligent cu doua canale care conecteaza si controleaza dispozitive din casa ta, in mod independent. Practic, cu Sonoff Dual e ca si cum ai detine doua relee Sonoff standard. Sonoff Dual are toate avantajele modelului Sonoff standard: (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Releu Wireless Doua Canale 10a Sonoff Dual". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Releu Wireless Doua Canale 10a Sonoff Dual pe dubi.ro. Poți cumpăra Releu Wireless Doua Canale 10a Sonoff Dual de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Releu Wireless Doua Canale 10a Sonoff Dual. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Releu Wireless Doua Canale 10a Sonoff Dual şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Senzori Si Huburi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Releu Wireless Doua Canale 10a Sonoff Dual !

Preţuri Senzori Si Huburi în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Releu Wireless Doua Canale 10a Sonoff Dual pe dubi.ro. Poți cumpăra Releu Wireless Doua Canale 10a Sonoff Dual de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Releu Wireless Doua Canale 10a Sonoff Dual. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Releu Wireless Doua Canale 10a Sonoff Dual şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Senzori Si Huburi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 74.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Releu Wireless Sonoff Basic
 

Releu Wireless Sonoff Basic 

Releu wireless Sonoff Basic. Detalii tehnice: Alimentare electrica: 90V~250V AC Curent maxim: 10A Wireless: Wi-Fi 2.4GHz b/g/n Sistem securitate: WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK Temperatura de operare: 0C ~ 40C Umiditate operare: 5%-95% Material: ABS Conector: universal Ghid de utilizare si instalare Manual de utilizare Releu wireless Sonoff Basic


 
Imagine Releu Wi-fi G1 Automatizat Gsm Sonoff
 

Releu Wi-fi G1 Automatizat Gsm Sonoff 

Releu Wi-fi G1 automatizat GSM Sonoff. Sonoff G1 este o alternativa pentru releele care functioneaza prin WI-fi si este bazat pe controlul la distan prin GPRS. Funcionarea acestuia se bazeaz pe un modul GSM/GPRS de comunicaie. Cu acest releu puteti controla alimentarea anumitor dispozitive (Boilere, convectoare, lumini, lampi etc) . O alta funcie important a aplicaiei este reprezentat de oprirea i...


 
Imagine Releu Control Wi-fi Si Radiofrecventa 433 Mhz Sonoff Rf
 

Releu Control Wi-fi Si Radiofrecventa 433 Mhz Sonoff Rf 

Releu control Wi-Fi si radiofrecventa 433 Mhz Sonoff RF. Releul SonoffWiFi RF este un releu wireless cu 1 canal, cese poate conecta la o gama larga de device-uri din casa, pornindu-le sau oprindu-le automat. Sonoff transmite datele catre o platforma cloud prin intermediul router-ului Wifi, permitand controlul de la distanta asupra device-urilor cu ajutorulApp eWeLink. Sonoff RF poate fi controlat si...