oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Releu Wireless Un Canal 10a Sonoff Rf

 
Imagine Releu Wireless Un Canal 10a Sonoff Rf
 

Astăzi -18.00% (economiseşti 13 RON)

Releu Wireless Un Canal 10a Sonoff Rf 56.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Releu Wireless un canal 10A SONOFF RF. Releul Sonoff RF are la baza tehnologia lui Sonoff standard si are in plus un receptor RF deA433MHz. Acestui releu i se poate conecta o telecomanda cu ajutorul careia puteti controla dispozitivele cand va aflati in interiorul casei. A Acest releu wireless Sonoff RF cu un canal 10A este o solutie accesibila cu control pentru sistemul tau Smart Home.ASonoff RF poate conecta o gama larga de dispozitive casnice. Modul de functionare este foarte simplu: Sonoff transmite date catre o platforma de Cloud prin routerul de internet, fapt care permite utilizatorilor sa controleze de la distanta toate dispozitivele conectate, prin aplicatia dedicata de smartphone eWeLink (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Releu Wireless Un Canal 10a Sonoff Rf". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Releu Wireless Un Canal 10a Sonoff Rf pe dubi.ro. Poți cumpăra Releu Wireless Un Canal 10a Sonoff Rf de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Releu Wireless Un Canal 10a Sonoff Rf. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Releu Wireless Un Canal 10a Sonoff Rf şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Wifi Smart Sonoff. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Releu Wireless Un Canal 10a Sonoff Rf !

Preţuri Wifi Smart Sonoff în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Releu Wireless Un Canal 10a Sonoff Rf pe dubi.ro. Poți cumpăra Releu Wireless Un Canal 10a Sonoff Rf de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Releu Wireless Un Canal 10a Sonoff Rf. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Releu Wireless Un Canal 10a Sonoff Rf şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Wifi Smart Sonoff. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 56.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Releu Wireless Un Canal 10a Sonoff Basic
 

Releu Wireless Un Canal 10a Sonoff Basic  38.00 RON  (-35.00 %)

Releu Wireless un canal 10A SONOFF Basic. Niciodata nu a fost mai simplu sa va creati propriul sistem Smart Home! Releul Sonoff wireless este o solutie simpla si eficienta de a controla dispozitivele casnice chiar si din afara caminului, printr-o aplicatie dedicata de smartphone. A Principiul de functionare este unul foarte simplu: releul Sonoff se conecteaza la o platforma Cloud prin routerul de internet...


 
Imagine Releu Wireless 1 Canal 16a Cu Masurare Consum Electric Sonoff Pow
 

Releu Wireless 1 Canal 16a Cu Masurare Consum Electric Sonoff Pow 

Releu Wireless 1 canal 16A cu masurare consum electric SONOFF POW. A Sonoff Pow este un releu wifi care poate sa conecteze orice dispozitiv electric cum ar fi electrocasnice sau altele. Acestea vor putea fi controlate direct din aplicatia eWeLink care va rula folosind WI-FI.A Acest releu poate sa iti afiseze consumul instant sau poate sa iti dea rapoarte de energie pe o perioada selectata. Astfel iti...


 
Imagine Releu Wireless Un Canal 10a Si Intrare Senzor Temperatura Sonoff Th10
 

Releu Wireless Un Canal 10a Si Intrare Senzor Temperatura Sonoff Th10 

Releu Wireless un canal 10A si intrare senzor temperatura SONOFF TH10. Releu inteligent Wireless cu un canal 10A si intrare senzor temperatura. Functioneaza prin conectare la routter-ul de internet si poate monitoriza temperatura si umiditatea prin aplicatie de mobil.A A A A A A Sonoff TH10 este un releu inteligent care poate monitoriza si seta temperatura si umiditatea din casa prin intermediul aplicatiei...