oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Repetor Pentru Dispozitive Wireless 537.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

REPETOR PENTRU DISPOZITIVE WIRELESS. Repetor pentru dispozitive wireless unidirectionale DSC, Compatibilitate cu Alexor, SCW455, centrale New Power, Maxis, Compatibilitate cu modulele radio, PC5132/RF5132/RF5108, RFK5500/RF550, PC4164/RF4164, Semnalizare cu LED a pozitiei optime de montaj, I

dubi.ro nu vinde produsul "Repetor Pentru Dispozitive Wireless". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Repetor Pentru Dispozitive Wireless pe dubi.ro. Poți cumpăra Repetor Pentru Dispozitive Wireless de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Repetor Pentru Dispozitive Wireless. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Repetor Pentru Dispozitive Wireless şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Repetor Pentru Dispozitive Wireless !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Repetor Pentru Dispozitive Wireless pe dubi.ro. Poți cumpăra Repetor Pentru Dispozitive Wireless de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Repetor Pentru Dispozitive Wireless. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Repetor Pentru Dispozitive Wireless şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 537.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Modul Repetor Wireless Dsc Pg-8920
 

Modul Repetor Wireless Dsc Pg-8920 

Modul repetor WIRELESS DSC PG-8920. Modul repetor WIRELESS, indicator LED de avertizare pierdere alimentare si diagnosticare, contact antisabotaj de perete si carcasa, tehnologie PowerG


 
 
 

Detector De Fum Wireless 433mhz - Dsc 

Detector de fum wireless 433MHz - DSC.


 
 
 

Detector De Inundatie Wireless - Dsc 

Detector de inundatie wireless - DSC. Detector de inundatie wireless DSC WS-4985. Este un contact fereastra care este conectat la o sonda de apa printr-un cablu cu 6 fire (1.82m).Compatibil cu urmatoarele panouri de control: Alexor, PowerSeries 9047, PC1616, PC1832, PC1864, PC4020.