oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Router 3g Wireless Internet Wifi Din Stick Tp-link Tl-mr3420

 
Imagine Router 3g Wireless Internet Wifi Din Stick Tp-link Tl-mr3420
 

Astăzi -30.00% (economiseşti 60 RON)

Router 3g Wireless Internet Wifi Din Stick Tp-link Tl-mr3420 139.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Router 3G wireless internet wifi din stick TP-LINK TL-MR3420. Router 3G wireless internet wifi din stick. Compatibil cu modemurile USB de la DIGI / ORANGE / VODAFONE /ATELEKOM realizeaza o conexiune de internet partajabila cu ajutorul unui modem de internet USB. A GHID DE INSTALAREA A A Se poate folosi si pentru crearea suportului de internet pentru camerele de supraveghere IP sau DVR-uri in locatii izolate. A A Impartaseste libertatea 3G! Routerul Wireless N 3G/3.75G TL-MR3420 permite utilizatorilor sa partajeze o conexiunie broadband mobila 3G/ 3.75G cu familia si prieteniiAin tren, in camping, la hotel, aproape oriunde. Prin conectarea unui modem USB UMTS/HSPA/EVDO la router, se creaza instantaneu (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Router 3g Wireless Internet Wifi Din Stick Tp-link Tl-mr3420". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Router 3g Wireless Internet Wifi Din Stick Tp-link Tl-mr3420 pe dubi.ro. Poți cumpăra Router 3g Wireless Internet Wifi Din Stick Tp-link Tl-mr3420 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Router 3g Wireless Internet Wifi Din Stick Tp-link Tl-mr3420. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Router 3g Wireless Internet Wifi Din Stick Tp-link Tl-mr3420 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Echipamente Retea. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Router 3g Wireless Internet Wifi Din Stick Tp-link Tl-mr3420 !

Preţuri Echipamente Retea în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Router 3g Wireless Internet Wifi Din Stick Tp-link Tl-mr3420 pe dubi.ro. Poți cumpăra Router 3g Wireless Internet Wifi Din Stick Tp-link Tl-mr3420 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Router 3g Wireless Internet Wifi Din Stick Tp-link Tl-mr3420. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Router 3g Wireless Internet Wifi Din Stick Tp-link Tl-mr3420 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Echipamente Retea. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 139.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Router Wireless Tp-link Tl-wr841n 2 Antene
 

Router Wireless Tp-link Tl-wr841n 2 Antene 

Router wireless TP-LINK TL-WR841N 2 antene. Ce Face Acest Produs ? A TL-WR841NA(RO) este un router wireless N 300Mbps care integreazA posibilitAAi de conectare A®n reAea prin fir/wireless, proiectat pentru utilizarea A®n cadrul reAelelor de acasA sau de la birou. PerformanEele wireless excepEionale E i avansate fac echipamentul TL-WR841N (RO)Aideal pentru streaming-ul video HD, aplicaEii VoIP...


 
Imagine Router Wireless Tp-link Tl-wr940n 3 Antene
 

Router Wireless Tp-link Tl-wr940n 3 Antene 

Router wireless TP-LINK TL-WR940N 3 antene. TL-WR940N este un router wireless N 450Mbps care integreaza posibilitati de conectare in retea prin fir/wireless, proiectat pentru utilizarea in cadrul retelelor de acasa sau de la birou. Folosind tehnologia MIMO, TL-WR940N creeaza o conexiune wireless avansataAsi de inalta performanta, fiind ideal pentru streaming video HD, apeluri VoIP Ai jocuri online.AFunctia...


 
Imagine Amplificator Semnal Wireless Pentru Router
 

Amplificator Semnal Wireless Pentru Router  269.00 RON  (-6.00 %)

Amplificator semnal wireless pentru router. Amplificator semnal wireless pentru routter A ZyXEL Wireless N300 Range Extender - este un amplificator de semnal wireless pentru utilizatorii casnici.A Pur si simplu conectati aparatul la o priza electrica pentru a extinde aria de acoperire wireless si pentri a realiza o conexiune la Internet stabila, oriunde in casa. Compatibil cu standardul 802.11b/g/n,...