oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Selector Cu Cheie Motorline Scmv150

 
Imagine Selector Cu Cheie Motorline Scmv150
 
Selector Cu Cheie Motorline Scmv150 79.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Selector cu cheie Motorline SCMV150. Buton aplicabil cu cheie SCMV AButon aplicat cu cheie,ideal pentru comanda automatizarilor de porti montaj pe exterior. Protejat la apa si intemperii. Se livreaza cu 2 chei. Dimensiuni 85 C 85 X 43 mm Material Crcasa metal antivandal Utilizare Armare/Dezarmare, comanda automatizari porti, rulouri exterioare Altele Contine doua comutatoare NO-COM-NO (250V, 16A) A

dubi.ro nu vinde produsul "Selector Cu Cheie Motorline Scmv150". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Selector Cu Cheie Motorline Scmv150 pe dubi.ro. Poți cumpăra Selector Cu Cheie Motorline Scmv150 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Selector Cu Cheie Motorline Scmv150. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Selector Cu Cheie Motorline Scmv150 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Accesorii Automatizari Porti. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Selector Cu Cheie Motorline Scmv150 !

Preţuri Accesorii Automatizari Porti în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Selector Cu Cheie Motorline Scmv150 pe dubi.ro. Poți cumpăra Selector Cu Cheie Motorline Scmv150 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Selector Cu Cheie Motorline Scmv150. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Selector Cu Cheie Motorline Scmv150 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Accesorii Automatizari Porti. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 79.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Detector Bucla Inductiva Bariere Si Automatizari Motorline Md100
 

Detector Bucla Inductiva Bariere Si Automatizari Motorline Md100 

Detector bucla inductiva bariere si automatizari Motorline MD100. Detector bucla inductiva bariere si automatizari Motorline MD100 pentru 2 bucle (canale). Senzor Ade camp magnetic pentru detectarea maselor metalice mari (ex. autoturisme), utilizat pentru comanda automatizarilor (porti, garaje sau bariere stradale), mai ales dinspre interior spre exterior, pentru automatizarea accesului, in forma eleganta....


 
Imagine Set Fotocelule Activa + Pasiva (oglinda)
 

Set Fotocelule Activa + Pasiva (oglinda) 

Set fotocelule Activa + Pasiva (oglinda). Set fotocelule Activa + Pasiva (oglinda). Se poate folosi cu succes acolo unde s-a omis sau nu se doreste cablarea fotocelulei receptor. Setul este compus dintr-o fotocelula RX-TX si o oglina refector. A Distanta maxima de functionare este de 12 metri, alimentare 24-220 V, timp de raspuns < 30 ms. A A Pentru mai multe detalii: descarca manual aici.