oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Senzor De Fum Wireless Eldes Ewf1

 
Imagine Senzor De Fum Wireless Eldes Ewf1
 
Senzor De Fum Wireless Eldes Ewf1 199.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Senzor de fum wireless ELDES EWF1. Senzor de fum wireless ELDES EWF1 A Detector de fum wireless, 868MHz, functioneaza cu 1 baterie 9V /250mA, durata 18 luni, indicator LED, sirena si buton test incluse, comunicare radio pana la 30m in cladiri, 150m in zone deschise. Compatibil cu centrala de alarma ESIM364 si EPIR3. A A A Senzor de fum pentru o protectie completa a casei tale A Suplimenteaza sistemul de alarma cu un detector de fum wireless EWF1! Acesta este un detector fotoelectric de fum cu tehnologie non-radioactiva, reprezentant solutia ideala pentru instalatii rezidentiale si comerciale. Acest tip de detector contine un senzor sensibil, eficient in detectarea focurilor mocnite. Este potrivit (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Senzor De Fum Wireless Eldes Ewf1". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Senzor De Fum Wireless Eldes Ewf1 pe dubi.ro. Poți cumpăra Senzor De Fum Wireless Eldes Ewf1 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Senzor De Fum Wireless Eldes Ewf1. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Senzor De Fum Wireless Eldes Ewf1 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Eldes. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Senzor De Fum Wireless Eldes Ewf1 !

Preţuri Sisteme De Alarma Eldes în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Senzor De Fum Wireless Eldes Ewf1 pe dubi.ro. Poți cumpăra Senzor De Fum Wireless Eldes Ewf1 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Senzor De Fum Wireless Eldes Ewf1. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Senzor De Fum Wireless Eldes Ewf1 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Eldes. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 199.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Contact Magnetic Cu Senzor De Temperatura-soc Wireless Eldes Ewd3
 

Contact Magnetic Cu Senzor De Temperatura-soc Wireless Eldes Ewd3 

Contact magnetic cu senzor de temperatura/soc Wireless ELDES EWD3. Contact magnetic wireless pentru usi/ferestre/sertare A EWD3 este conceput pentru a proteja uE i, ferestre sau chiar sertare. Simte deschiderea si vibratia pentru a informa un utilizator, daca se incearca incercarea de a intarzia si masoara temperatura acasa. A Instalarea EWD3 este extrem de uE oarA. ScoateEi autocolantul de pe baterii...


 
Imagine Detector De Miscare Wireless Eldes
 

Detector De Miscare Wireless Eldes 

Detector de miscare Wireless ELDES. Detector de miscare Wireless ELDES EWP2 A Este un dispozitiv wireless cu detector de miscare PIR incorporat. Utilizatorul trebuie sa conecteze senzorul la alarma printr-un SMS sau folosind unealta de configurare de la Eldes. Detectorul de miscare wireless EWP2 dispune de un senzor de temperatura integrat, care te lasa sa monitorizezi temperatura din camera. A Dispozitivul...


 
Imagine Kit Sistem De Alarma Gsm Wireless 5 Zone Eldes
 

Kit Sistem De Alarma Gsm Wireless 5 Zone Eldes  1974.00 RON  (-7.00 %)

Kit sistem de alarma GSM Wireless 5 zone ELDES. Kit sistem de alarma GSM / GPRS ELDES cu 5 detectori de miscare si sirena wireless. A Programare foarte usoara direct din calculator, cu ajutorul unui soft intuitiv. Sistemul se poate dispeceriza pe CONTACT ID, dispecerate GPRS. Se poate controla cu ajutorul telefonului mobil, foarte usor. Este bazat pe centrala de alarma WIRELESS GSM ESIM 364 de la ELDES,...