oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Senzor De Inundatie Z-wave St812

 
Imagine Senzor De Inundatie Z-wave St812
 
Senzor De Inundatie Z-wave St812 249.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Senzor de inundatie Z-Wave ST812. Se foloseste impreuna cu orice centrala de comanda Z-Wave. A A A Functii A a Baterii 3 x 1.5V AA a Indicator LED a Sirena interioara 60 dB

dubi.ro nu vinde produsul "Senzor De Inundatie Z-wave St812". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Senzor De Inundatie Z-wave St812 pe dubi.ro. Poți cumpăra Senzor De Inundatie Z-wave St812 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Senzor De Inundatie Z-wave St812. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Senzor De Inundatie Z-wave St812 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Zwave. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Senzor De Inundatie Z-wave St812 !

Preţuri Zwave în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Senzor De Inundatie Z-wave St812 pe dubi.ro. Poți cumpăra Senzor De Inundatie Z-wave St812 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Senzor De Inundatie Z-wave St812. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Senzor De Inundatie Z-wave St812 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Zwave. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 249.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Detector De Miscare Pir Z-wave Hsp02
 

Detector De Miscare Pir Z-wave Hsp02 

Detector de miscare PIR Z-Wave HSP02 A Se comporta ca orice senzor de securitate, doar ca se inroleaza pe o centrala de control si comanda Z-Wave. A A A Specificatii tehnice A a 868.42MHz (EU) a Detectie de miscare pe baza de infrarosu a Unghi de detectie 100A x 10m a Reglare sensibilitate a Consum redus de energie pentru o durata de viata mai lunga a bateriilor a Distanta de operare :Apana la 100...


 
Imagine Modul Universal Z-wave Hac01
 

Modul Universal Z-wave Hac01 

Modul universal Z-Wave HAC01APuteti irola un device ca si element Z-Wave pe controller. Se mai numeste si senzor binar


 
Imagine Contact Magnetic Z-wave Cu Detectie De Temperatura Si Iluminare Phi_pst02-1c
 

Contact Magnetic Z-wave Cu Detectie De Temperatura Si Iluminare Phi_pst02-1c 

Contact magnetic Z-Wave cu detectie de temperatura si iluminare PHI_PST02-1C A Senzorul este alcatuit din doua parti: un detector si un magnet. Ele sunt concepute pentru a fi montate la usi sau ferestre, cu magnet montat pe partea de deschidere si detectorul montat pe cadrul fix. Deschiderea usii / ferestrei protejate va elimina campul magnetic, va declansa detectorul si genereaza o alarma,Ain cazul...