oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Senzor Inundatie Op Link

 
Imagine Senzor Inundatie Op Link
 
Senzor Inundatie Op Link 149.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Senzor inundatie OP Link. Instalare extrem de usoara! A Senzorul de inundatieAOP Link poate fi folosit in toate incaperile cu risc de inundatie. Atunci cand apa atinge cele doua borne ale senzorului, acesta transmite un alerta catre panoul de control, care va declansa o alarma.AInstalarea acestui senzor este cat se poate de simpla: se va scana codul QR si devine activ instantaneu! Avand dimensiuni mici, poate fi montat cu ajutorul unei benzi dublu-adezive. A A Alimentare cu baterii A Senzorul functioneaza cu baterii cu Litiu, iar consumul este scazut. Astfel, ciclul de viata al bateriei este indelungat. Mai mult, senzorul te va anunta atunci cand baterie e pe cale de a se descarca.A A A Alerta (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Senzor Inundatie Op Link". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Senzor Inundatie Op Link pe dubi.ro. Poți cumpăra Senzor Inundatie Op Link de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Senzor Inundatie Op Link. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Senzor Inundatie Op Link şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Ip Wireless. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Senzor Inundatie Op Link !

Preţuri Sisteme De Alarma Ip Wireless în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Senzor Inundatie Op Link pe dubi.ro. Poți cumpăra Senzor Inundatie Op Link de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Senzor Inundatie Op Link. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Senzor Inundatie Op Link şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Ip Wireless. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 149.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Priza Inteligenta Cu Control Wireless Op Link
 

Priza Inteligenta Cu Control Wireless Op Link 

Priza inteligenta cu control wireless OP LINK. Priza inteligenta cu control wireless OP LINK . Controleaza intreaga casa cu sistemul de securitate OP Link . Acesta priza inteligenta se conecteaza wireless la centrala OP - Link si poate fi controlata direct din aplicatie a– Instalare super simpla - In mai putin de 5 minute!A a– Comutator on/off manualA a– Comutare on/off wireless de...