oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Senzor Universal Fibaro Fgbs-001

 
Imagine Senzor Universal Fibaro Fgbs-001
 
Senzor Universal Fibaro Fgbs-001 179.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Senzor universal Fibaro FGBS-001. Senzor universal FibaroAFGBS-001 A Senzorul universal Fibaro este un modul wireless care poate imbunatati functionalitatea oricarui senzor cu iesire binara. Astfel, face posibila comunicarea oricarui senzor cu reteaua wireless Z-Wave si apoi cu sistemul inteligent FIBARO. A Acest senzor universal permite comunicarea radio intre sistemul Fibaro si senzorii de temperatura DS18B20. Acesta poate asocia pana la doi senzori binari si pana la 4 senzori de temperatura DS18B20. A Acest modul se instaleaza in carcasa unui alt senzor sau a unui alt produs pe care doriti sa il adaugati in reteaua Z-Wave. Functia principala a senzorului universal este integrarea altor echipamente (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Senzor Universal Fibaro Fgbs-001". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Senzor Universal Fibaro Fgbs-001 pe dubi.ro. Poți cumpăra Senzor Universal Fibaro Fgbs-001 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Senzor Universal Fibaro Fgbs-001. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Senzor Universal Fibaro Fgbs-001 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Fibaro Smart Home. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Senzor Universal Fibaro Fgbs-001 !

Preţuri Fibaro Smart Home în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Senzor Universal Fibaro Fgbs-001 pe dubi.ro. Poți cumpăra Senzor Universal Fibaro Fgbs-001 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Senzor Universal Fibaro Fgbs-001. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Senzor Universal Fibaro Fgbs-001 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Fibaro Smart Home. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 179.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Dimmer Universal Fibaro 250w Fgd-222
 

Dimmer Universal Fibaro 250w Fgd-222 

Dimmer Universal Fibaro 250W FGD-222. Dimmer Universal Fibaro 250W A Dimmer controlat wireless pentru micsorarea intensitatii luminoase si conceput special pentru a functiona cu multiple surse de lumina. Dimmerul universal de la Fibaro poate oprii o sursa de lumina sau poate sa ii shimbe intensitatea luminoasa fie prin unde radio fie printr-un intrerupator de perete la care este direct conectat. Acest...


 
Imagine Senzor De Fum Fibaro Z-wave Plus Fgsd-002
 

Senzor De Fum Fibaro Z-wave Plus Fgsd-002 

Senzor de fum Fibaro Z-Wave Plus FGSD-002. A Design mininimalist si aspect placut A Toti senzorii de fum disponibili pe piata au fost creati pentru a prevenii incendiile . Totusi, nimeni nu a acordat atentie designului. Scopul final al senzorilor de fum este salvarea familiei si a bunurilor tale dar e necesar sa ii instalati in locuri vizibile . De exemplu pe tavan. Astfel designerii Fibaro au creat...


 
Imagine Senzor De Inundatie Fibaro Fgfs-101
 

Senzor De Inundatie Fibaro Fgfs-101 

Senzor de inundatie Fibaro FGFS-101. A A A Design si functionalitate in ambianta perfecta A Designul inovator, dimensiunile reduse si multitudinea de functii aditionale fac din acest senzor de inundatie de la Fibaro un senzor cu adevarat remarcabil. Acest gadget unic poate garanta siguranta ta, a familiei tale si a casei tale. Senzorul Fibaro te avertizeaza atunci cand ai o inundatie, sau atunci cand...