oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Set 4 Cremaliere Insertie Metalica

 
Imagine Set 4 Cremaliere Insertie Metalica
 
Set 4 Cremaliere Insertie Metalica 115.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Set 4 cremaliere insertie metalica. SET 4 bucati de cremaliera insertie metalica 1m. Se foloseste la sistemele de automatizari culisante. Este foarte silentioasa. Se preteaza pentru deschideri de pina la 5 metri si 350 kg pe poarta.A A Este o cremaliera de plastic cu insertie metalica si 4 elemente de prindere. In pachet gasiti si 4 autoforante cu saiba.A A Se potriveste pentru porti de greutate redusa, pentru deschideri de pana la 5 metri si 300 kg/ poarta.A A Aceasta este foarte silentioasa, perfecta pentru uz rezidential.A A Atentie, la achizitionarea cremalierei trebuie sa luati in calcul lungimea utila + 50 cm, deoarere motorul de culisare se monteaza lateral deschiderii utile. A Pachetul (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Set 4 Cremaliere Insertie Metalica". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Set 4 Cremaliere Insertie Metalica pe dubi.ro. Poți cumpăra Set 4 Cremaliere Insertie Metalica de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Set 4 Cremaliere Insertie Metalica. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Set 4 Cremaliere Insertie Metalica şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Accesorii Automatizari Porti. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Set 4 Cremaliere Insertie Metalica !

Preţuri Accesorii Automatizari Porti în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Set 4 Cremaliere Insertie Metalica pe dubi.ro. Poți cumpăra Set 4 Cremaliere Insertie Metalica de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Set 4 Cremaliere Insertie Metalica. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Set 4 Cremaliere Insertie Metalica şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Accesorii Automatizari Porti. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 115.00 RON