oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Set Audio Karaoke 2x42 Wati Cu Microfon Wireless Si Player Mp3

 
Imagine Set Audio Karaoke 2x42 Wati Cu Microfon Wireless Si Player Mp3
 
Set Audio Karaoke 2x42 Wati Cu Microfon Wireless Si Player Mp3 599.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Set audio Karaoke 2X42 Wati cu microfon wireless si player MP3 si Tunner FM. A A A Caracteristici principale: A a Boxe audio a Set 2 boxe active cu microfon fara fir a FM radio a Slot USB + SD a Putere iesire (RMS): 42W + 42W a Raspuns in frecventa: 50 Hz - 20 kHz a S / N: > 60dB a Separare canale: > 40dB a Alimentare: 200VAC - 240VAC, 50Hz a Sensibilitate: < 500 mV a THD: < 0,1% a Impedanta: 4 ohm a Frecventa FM: 88 MHz - 108 MHz a Greutate neta: 17 kg a Dimensiune boxa: 150x300x660 mm

dubi.ro nu vinde produsul "Set Audio Karaoke 2x42 Wati Cu Microfon Wireless Si Player Mp3". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Set Audio Karaoke 2x42 Wati Cu Microfon Wireless Si Player Mp3 pe dubi.ro. Poți cumpăra Set Audio Karaoke 2x42 Wati Cu Microfon Wireless Si Player Mp3 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Set Audio Karaoke 2x42 Wati Cu Microfon Wireless Si Player Mp3. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Set Audio Karaoke 2x42 Wati Cu Microfon Wireless Si Player Mp3 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sonorizare Karaoke. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Set Audio Karaoke 2x42 Wati Cu Microfon Wireless Si Player Mp3 !

Preţuri Sonorizare Karaoke în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Set Audio Karaoke 2x42 Wati Cu Microfon Wireless Si Player Mp3 pe dubi.ro. Poți cumpăra Set Audio Karaoke 2x42 Wati Cu Microfon Wireless Si Player Mp3 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Set Audio Karaoke 2x42 Wati Cu Microfon Wireless Si Player Mp3. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Set Audio Karaoke 2x42 Wati Cu Microfon Wireless Si Player Mp3 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sonorizare Karaoke. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 599.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Sistem Sonorizare Karaoke 90w Rms Pro
 

Sistem Sonorizare Karaoke 90w Rms Pro 

Sistem audio Karaoke cu radio FM intrare SD card sau USB Stick si microfon wireless (fara fir). Se poate folosii ca si sitem audio ambiental. A Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Sistem sonorizare Karaoke 90W RMS PRO A Putere ( RMS ) 42W + 42 W Marime Difuzor ( 8 + 4 + 2 ) x 2 Raspuns in frecventa 50 Hz - 20 kHz S/N Ratio >= 60 dB Separation >= 40 dB Alimentare...