oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Set Karaoke 2 Boxe, Microfoane Si Amplificator Usb

 
Imagine Set Karaoke 2 Boxe, Microfoane Si Amplificator Usb
 
Set Karaoke 2 Boxe, Microfoane Si Amplificator Usb 699.00 RON spre magazinul a2t.ro »

SET KARAOKE 2 Boxe, 2 Microfoane si Amplificator USB. ASET KARAOKE 2 Boxe, 2 Microfoane si Amplificator USBA Sistemul LTC Karaoke Star 3 este un sistem de sunet perfect pentru evenimentele de tip vocal. Sistemul contine doua microfoane si un numar total de 4 intrari pentru microfoane. Microfoanele sunt operate independent si astfel mai multe persoane pot vorbii la microfon in acelasi timp. Indiferent ca este pentru Karaoke sau pentru o slujba la biserica. Amplificatorul LTC merge perfect cu dispozitive de stocare USB, cum ar fi MP3 playere sau stick-uri USB si iti permite sa rulezi mp3-urile fara probleme. Sistemul include si o mufa RCA pentru a putea conecta si alte dispozitive cum ar fi CD-playere (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Set Karaoke 2 Boxe, Microfoane Si Amplificator Usb". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Set Karaoke 2 Boxe, Microfoane Si Amplificator Usb pe dubi.ro. Poți cumpăra Set Karaoke 2 Boxe, Microfoane Si Amplificator Usb de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Set Karaoke 2 Boxe, Microfoane Si Amplificator Usb. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Set Karaoke 2 Boxe, Microfoane Si Amplificator Usb şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sonorizare Karaoke. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Set Karaoke 2 Boxe, Microfoane Si Amplificator Usb !

Preţuri Sonorizare Karaoke în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Set Karaoke 2 Boxe, Microfoane Si Amplificator Usb pe dubi.ro. Poți cumpăra Set Karaoke 2 Boxe, Microfoane Si Amplificator Usb de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Set Karaoke 2 Boxe, Microfoane Si Amplificator Usb. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Set Karaoke 2 Boxe, Microfoane Si Amplificator Usb şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sonorizare Karaoke. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 699.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Set Boxe 80w Rms Cu Aplificator Integrat
 

Set Boxe 80w Rms Cu Aplificator Integrat 

Set boxe 80W RMS cu aplificator integrat. O pereche de boxe cu 2 cai echipata cu un amplificator de putere, pentru utilizare in studio, DJ sau pentru muzica ambientala (cafenea, restaurant, etc). Poate fi conectat la un laptop sau cititor MP3. - difuzor bass 13cm si tweeter cu neodim 2,5 cm - amplificatorul integrat, putere 40W RMS (80W max) - Suporturi de fixare si cablu inclus - intrare de linie...