oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless

 
Imagine Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless
 
Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless 649.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Set Karaoke 2X42W cu player Mp3, Bluetooth si microfon wirelessAKRUGER&MATZ Descriere: Putere iesire: 2x 42 W Raspuns in frecventa: 50 Hz ~ 20 kHz Nivel intrare: < 500 mV Raport semnal/zgomot: a 60 dB THD: 0,1 % Separare canale: a 40 dB Impedanta: 4 a, Radio FM: Da Alimentare: 220 ~ 240 V; 50/60 Hz Versiune Bluetooth: 4.0 Raza de actiune Bluetooth: pana la 10 m Porturi I/O: 2x RCA, coaxial, optic, terminale difuzor, 2 x intrare microfon, USB, cititor carduri SD Diametre difuzoare: 8a, 4a, 2a Inclus in colet: telecomanda, microfon wireless Culoare: bej

dubi.ro nu vinde produsul "Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless pe dubi.ro. Poți cumpăra Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Sonorizare. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless !

Preţuri Sisteme De Sonorizare în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless pe dubi.ro. Poți cumpăra Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Set Karaoke 2x42w Cu Player Mp3, Bluetooth Si Microfon Wireless şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Sonorizare. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 649.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Boxa Bluetooth Kruger&matz Discovery
 

Boxa Bluetooth Kruger&matz Discovery 

A Lasa-te surprins A Boxa cu Bluetooth Kruger&Matz Discovery te surprinde prin functionalitate! Dispozitivul nu numai ca a fost echipat cuA Bluetooth 4.0 , dar are o distanta de actiune de pana la 30 m si functieA NFC , pentru conectare usoara si rapida cu smartphone-ul. DouaA intrari AUX AsiA sloturi pentru card micro SD , boxa Discovery reda muzica direct de pe cardul de memorie sau dispozitive analogice....