oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Set Transmisie Wireless Ip Pentru Distante Mari Tp-link

 
Imagine Set Transmisie Wireless Ip Pentru Distante Mari Tp-link
 
Set Transmisie Wireless Ip Pentru Distante Mari Tp-link 589.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Set transmisie wireless IP pentru distante mari. Este un set de 2 Acces Point pentru exterior, cu posibiliate de montaj pe stalp sau altceva, care poate realiza o retea LAN de 300MB / S la distante mari. Transmisia se realizeaza pe 5 GHZ Distanta maxima in camp deschis 2KM, in cazul in care Antenele se vad Acces Point Wireless 300Mbps, Exterior High Power, 5GHz, ant. omni-directionala 13dBi, TP-LINK CPE510 Caracteristici esenAiale: AntenA directionalA internA MIMO 2x2 polarizatA dual avAnd o putere de emisie de 13dBi Putere de transmisie reglabilA de la 0 la 27dBm/500mw Optimizare la nivel de transmisie wireless pe o distantA mai mare de 15Km Tehnologie de management proprietarA Pharos MAXtream (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Set Transmisie Wireless Ip Pentru Distante Mari Tp-link". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Set Transmisie Wireless Ip Pentru Distante Mari Tp-link pe dubi.ro. Poți cumpăra Set Transmisie Wireless Ip Pentru Distante Mari Tp-link de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Set Transmisie Wireless Ip Pentru Distante Mari Tp-link. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Set Transmisie Wireless Ip Pentru Distante Mari Tp-link şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Transmisie Wireless Ip. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Set Transmisie Wireless Ip Pentru Distante Mari Tp-link !

Preţuri Transmisie Wireless Ip în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Set Transmisie Wireless Ip Pentru Distante Mari Tp-link pe dubi.ro. Poți cumpăra Set Transmisie Wireless Ip Pentru Distante Mari Tp-link de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Set Transmisie Wireless Ip Pentru Distante Mari Tp-link. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Set Transmisie Wireless Ip Pentru Distante Mari Tp-link şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Transmisie Wireless Ip. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 589.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Acces Point De Exterior Dual Band Gigabit Tp-link Eap225-outdoor
 

Acces Point De Exterior Dual Band Gigabit Tp-link Eap225-outdoor 

Acces point de exterior DUAL BAND Gigabit TP-Link EAP225-Outdoor , fregvente de 2,4 si 5 GHZ pentru distante mari de transmisie wireless. Echipat cu doua antene omnidirectionale poate transmite pina la 1,2 GB/s. Se poate gestiona cu OMADA APP CLOUD . A Access Point-ul dual band TP-LINK EAP225-Outdoor este o soluEie flexibilA, uE or de instalat Ai sigurA pentru reEelele wireless de clasA business. Acesta...