oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack

 
Imagine Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack
 
Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack 126.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Siguranta automata 3P+N C50A 6kA SCHRACK. Siguranta automata 3P+N C50A 6kA SCHRACK.ANoua gama de produse AMPARO este foarte diversificata si este certificata la nivel European, prin certificarile VDE si ISO.A Designul aerodinamic al aparatajelor contribuie semnificativ la modul in care se comporta in cazul unui supra sarcini, ele avand, astfel, o declansare mult mai precisa. Produsele sunt proiectate sa reziste chiar si in cazul unui scurtcircuit de 6kA (cu exceptia modelului 1P+N, care are un parametru de 4,5 kA). De la intrerupatoare automate, la contactoare modulare, comutatoare principale sau lampi de semnalizare cu LED, toate produsele au un raport calitate/pret foarte ridicat si sunt proiectate (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack pe dubi.ro. Poți cumpăra Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sigurante Automate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack !

Preţuri Sigurante Automate în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack pe dubi.ro. Poți cumpăra Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sigurante Automate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 126.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Siguranta Automata Modulara 6ka, C50a Schrack
 

Siguranta Automata Modulara 6ka, C50a Schrack 

Siguranta automata modulara 6kA, C50A Schrack. Siguranta automata modulara 6kA, C50A Schrack.AAparatajele AMPARO sunt certificate ISO si VDE. Au preturi accesibile si un raport pret/calitate foarte bun. A Gama AMPARO cuprinde o serie de noi aparataje modulare, de la intreruptoare automate, intreruptoare automate cu protectie diferentiala (combinate), A®ntreruptoare cu protectie diferentiala (diferentiale...


 
Imagine Siguranta Automata Tripolara C50a 6ka Schrack
 

Siguranta Automata Tripolara C50a 6ka Schrack 

Siguranta automata tripolara C50A 6kA Schrack. Siguranta automata tripolara C50A 6kA Schrack.Garantia brandului SCHRACK este sustinuta de expertiza indelungata in domeniu si de certificArileAISO si VDE. A Aparatajele din gama AMPARO sunt destinate uzului casnic, beneficiind de preturi accesibile si un raport calitate/pret foarte bun. Principalele avantaje ale gamei AMPARO sunt: materialele de calitate,...


 
Imagine Siguranta Automata 3p+n 40a 6ka Schrack
 

Siguranta Automata 3p+n 40a 6ka Schrack 

Siguranta automata 3P+N 40A 6kA Schrack. Siguranta automata 3P+N 40A 6kA Schrack.ANoile aparataje modulare AMPARO sunt testate si certificate VDE si ISO. A Gama AMPARO este foarte cuprinzatoare, cu numeroase tipuri de intrerupatoare automate sau combinate. Au un risc minim de rupere in conditiile unui scurtcircuit de 6kA, exceptie facand modelul 1P+N de intreruparoare automate cu un singur modul, avand...