oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack

 
Imagine Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack
 
Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack 126.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Siguranta automata 3P+N C50A 6kA SCHRACK.ANoua gama de produse AMPARO este foarte diversificata si este certificata la nivel European, prin certificarile VDE si ISO.A Designul aerodinamic al aparatajelor contribuie semnificativ la modul in care se comporta in cazul unui supra sarcini, ele avand, astfel, o declansare mult mai precisa. Produsele sunt proiectate sa reziste chiar si in cazul unui scurtcircuit de 6kA (cu exceptia modelului 1P+N, care are un parametru de 4,5 kA). De la intrerupatoare automate, la contactoare modulare, comutatoare principale sau lampi de semnalizare cu LED, toate produsele au un raport calitate/pret foarte ridicat si sunt proiectate sa reziste. Garantia brandului SCHRACK (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack pe dubi.ro. Poți cumpăra Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sigurante Automate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack !

Preţuri Sigurante Automate în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack pe dubi.ro. Poți cumpăra Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Siguranta Automata 3p+n C50a 6ka Schrack şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sigurante Automate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 126.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Siguranta Automata 3p+n 63a 6ka Schrack
 

Siguranta Automata 3p+n 63a 6ka Schrack 

Siguranta automata 3P+N 63A 6kA Schrack.ACertificate ISO si VDE la nivel european, produsele AMPARO trec printr-o serie de teste inainte de ajunge la clientiApentru a garanta calitatea acestora. Cu o expertiza indelungata in domeniu, SCHRACK prezinta noua gama de aparataje AMPARO, destinata uzului rezidential. Certificate ISO si VDE la nivel european, produsele AMPARO trec printr-o serie de teste inainte...


 
Imagine Siguranta Diferentiala Tetrapolara C25a Tip Ac 10ka Schrack
 

Siguranta Diferentiala Tetrapolara C25a Tip Ac 10ka Schrack 

Siguranta diferentiala tetrapolara C25A tip AC 10kA C25A Schrack.ASiguranta diferentiala cu 4 poli, tip AC, 25 Amperi. Este o siguranta diferentiala de calitate care se incadreaza in standardele ISO si VDE la nivel european.A A


 
Imagine Siguranta Diferentiala Tetrapolara C40a 10ka Schrack
 

Siguranta Diferentiala Tetrapolara C40a 10ka Schrack 

Siguranta diferentiala tetrapolara C40A 10kA Schrack. Siguranta diferentiala 4P, tip AC, 10kA, C 40A Schrack Amparo. Siguranta diferentiala de calitate marca Schrack