oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Siguranta Automata 4,5ka, C6a, 1p+n Schrack

 
Imagine Siguranta Automata 4,5ka, C6a, 1p+n Schrack
 
Siguranta Automata 4,5ka, C6a, 1p+n Schrack 26.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Siguranta automata 4,5kA, C6A, 1P+N Schrack. Siguranta automata 4,5kA, C6A, 1P+N Schrack.A A Este un aparataj testat si certificat de standardele VDE si ISO recunoscute la nivel european. Gama AMPARO se potriveste pentru domeniul rezidential si doreste sa creeze o lume fara griji. Produsele AMPARO au preturi accesibile prin eliminarea costurilor inutile oferind un raport calitate pret foarte bun Ceva despre gama AMPARO - aici se gasesc intrerupatoare automate sau combinate cu capacitate minima de rupere la curent de scurtcircuit de 6kA cu exceptia intreruparoarelor automate 1P+N cu un singur modul unde acest parametru este 4,5kA. O alta caracteristica importanta a gamei amparo este designul partilor (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Siguranta Automata 4,5ka, C6a, 1p+n Schrack". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Siguranta Automata 4,5ka, C6a, 1p+n Schrack pe dubi.ro. Poți cumpăra Siguranta Automata 4,5ka, C6a, 1p+n Schrack de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Siguranta Automata 4,5ka, C6a, 1p+n Schrack. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Siguranta Automata 4,5ka, C6a, 1p+n Schrack şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sigurante Automate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Siguranta Automata 4,5ka, C6a, 1p+n Schrack !

Preţuri Sigurante Automate în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Siguranta Automata 4,5ka, C6a, 1p+n Schrack pe dubi.ro. Poți cumpăra Siguranta Automata 4,5ka, C6a, 1p+n Schrack de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Siguranta Automata 4,5ka, C6a, 1p+n Schrack. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Siguranta Automata 4,5ka, C6a, 1p+n Schrack şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sigurante Automate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 26.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Siguranta Automata 3p+n 40a 6ka Schrack
 

Siguranta Automata 3p+n 40a 6ka Schrack 

Siguranta automata 3P+N 40A 6kA Schrack. Siguranta automata 3P+N 40A 6kA Schrack.ANoile aparataje modulare AMPARO sunt testate si certificate VDE si ISO. A Gama AMPARO este foarte cuprinzatoare, cu numeroase tipuri de intrerupatoare automate sau combinate. Au un risc minim de rupere in conditiile unui scurtcircuit de 6kA, exceptie facand modelul 1P+N de intreruparoare automate cu un singur modul, avand...


 
Imagine Siguranta Automata 3p+n 63a 6ka Schrack
 

Siguranta Automata 3p+n 63a 6ka Schrack 

Siguranta automata 3P+N 63A 6kA Schrack. Siguranta automata 3P+N 63A 6kA Schrack.ACertificate ISO si VDE la nivel european, produsele AMPARO trec printr-o serie de teste inainte de ajunge la clientiApentru a garanta calitatea acestora. Cu o expertiza indelungata in domeniu, SCHRACK prezinta noua gama de aparataje AMPARO, destinata uzului rezidential. Certificate ISO si VDE la nivel european, produsele...


 
Imagine Siguranta Automata C6a 6ka Schrack
 

Siguranta Automata C6a 6ka Schrack 

Siguranta automata C6A 6kA SCHRACK. Siguranta automata C6A 6kA SCHRACK.AProdusele au preturi accesibile si au un raport calitate/pret foarte bun. A Gama de produse AMPARO este destinata uzului casnic. O recomanda certificatele de calitate ISO si VDE, recunoscute la nivel European. Produsele au preturi accesibile si au un raport calitate/pret foarte bun. Toate produsele sunt testate diversificat, pentru...