oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sirena Exterior Paradox Sr130 365.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

SIRENA EXTERIOR PARADOX SR130. Sirena stoboscopica exterior Paradox, frecventa radio 433Mhz ,alimentaredin 3 baterii alcaline, presiune acustica 100dB/1m

dubi.ro nu vinde produsul "Sirena Exterior Paradox Sr130". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sirena Exterior Paradox Sr130 pe dubi.ro. Poți cumpăra Sirena Exterior Paradox Sr130 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sirena Exterior Paradox Sr130. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sirena Exterior Paradox Sr130 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sirena Exterior Paradox Sr130 !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sirena Exterior Paradox Sr130 pe dubi.ro. Poți cumpăra Sirena Exterior Paradox Sr130 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sirena Exterior Paradox Sr130. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sirena Exterior Paradox Sr130 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 365.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Sirena Wireless Pentru Exterior Paradox Sr130
 

Sirena Wireless Pentru Exterior Paradox Sr130 

Sirena wireless pentru exterior Paradox SR130. Sirena wireless pentru exterior Paradox SR130A A A Sirena radio SR130 este un model de sirena complet supervizata, rezistenta la intemperii (fiind cotata cu un index de protectie IP54) si are flash stroboscopic incorporat. A Are un raspunsArapid la semnalele de alarma si face distinctie intre semnalele date de alarma la efractie si semnalele date de alarma...


 
Imagine [resigilat] Sirena Wireless Pentru Exterior Paradox Sr130
 

[resigilat] Sirena Wireless Pentru Exterior Paradox Sr130  329.00 RON  (-8.00 %)

[RESIGILAT] Sirena wireless pentru exterior Paradox SR130. Sirena wireless pentru exterior Paradox SR130A A A Sirena radio SR130 este un model de sirena complet supervizata, rezistenta la intemperii (fiind cotata cu un index de protectie IP54) si are flash stroboscopic incorporat. A Are un raspunsArapid la semnalele de alarma si face distinctie intre semnalele date de alarma la efractie si semnalele...


 
Imagine Sirena Radio Complet Supervizata Paradox Sr130 Ip54 Flash Stroboscopic Incorporat
 

Sirena Radio Complet Supervizata Paradox Sr130 Ip54 Flash Stroboscopic Incorporat 

Sirena radio complet supervizata Paradox SR130 IP54 flash stroboscopic incorporat.