oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sirena Wireless 110 Db Op Link

 
Imagine Sirena Wireless 110 Db Op Link
 
Sirena Wireless 110 Db Op Link 149.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sirena wireless 110 dB OP LINK. Sirena wireless 110 dB OP LINK . Este o sirena care completeaza un sistem de securitate OP-LINK . O sirena de alarma pentru interior cu alerta sonora puternica de 110 dB si lumina intermitenta. Comunica fara fir impreuna cu centrala de alarma OP Link si se activeaza atunci cand este detectat un eveniment. Se instaleaza foarte usor in mai putin de 5 minute, scanand un cod QR.A A - Comunica 433 MHz wireless pana la 15 m in interior - Sistemul de mesaje de alerta este criptat - Sursa de alimentare AC / DC 5 V inclusa - Baterie de rezervA interna, se activeaza cand nu aveti curent - Design estetic E i compact. Potrivit pentru interior.

dubi.ro nu vinde produsul "Sirena Wireless 110 Db Op Link". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sirena Wireless 110 Db Op Link pe dubi.ro. Poți cumpăra Sirena Wireless 110 Db Op Link de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sirena Wireless 110 Db Op Link. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sirena Wireless 110 Db Op Link şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sirena Wireless 110 Db Op Link !

Preţuri Sisteme De Alarma în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sirena Wireless 110 Db Op Link pe dubi.ro. Poți cumpăra Sirena Wireless 110 Db Op Link de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sirena Wireless 110 Db Op Link. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sirena Wireless 110 Db Op Link şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 149.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Camera Ip Wireless Op Link Ir10 Metri
 

Camera Ip Wireless Op Link Ir10 Metri 

Camera IP wireless OP Link IR10 metri. Instalare usoara Plug and Play A Camera IP wireless OP Link se instaleaza extrem de usor (intreg sistemul de supraveghere OP Link se intaleaza in mai putin de 15 minute). Conectezi camera la reteaua de internet, descarci aplicatie dedicata (compatibila cu Android, iOS si Windows), o activezi scanand codul QR si camera este pregatita. Nu trebuie sa configurezi...