oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sirena Wireless De Exterior Pentru Sisteme Alarma Heyi

 
Imagine Sirena Wireless De Exterior Pentru Sisteme Alarma Heyi
 
Sirena Wireless De Exterior Pentru Sisteme Alarma Heyi 299.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sirena wireless de exterior pentru sisteme de alarma Heyi. Aceasta sirena se inroleaza in sistemul de alarma Heyi prin conexiune wireless, direct prin aplicatie de mobil. Sirena wireless de exterior pentru sisteme de alarma Heyi emite indicatii sonore si luminoase atunci cand sistemul de alarma este armat / dezarmat. Utilizata pe scara larga in banci, magazine, vile, etc. sirena lucreaza cu centrala de alarma, nu numai ca te poate avertiza atunci cand sistemul este armat / dezarmat, dar va va avertiza si zgomotos atunci cand un infractor patrunde in perimetrul supravegheat.A A In functie de tipul de centrala de alarma conectat la aceasta sirena, sirena va transmite informatii catre aceasta despre (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Sirena Wireless De Exterior Pentru Sisteme Alarma Heyi". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sirena Wireless De Exterior Pentru Sisteme Alarma Heyi pe dubi.ro. Poți cumpăra Sirena Wireless De Exterior Pentru Sisteme Alarma Heyi de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sirena Wireless De Exterior Pentru Sisteme Alarma Heyi. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sirena Wireless De Exterior Pentru Sisteme Alarma Heyi şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sirena Wireless De Exterior Pentru Sisteme Alarma Heyi !

Preţuri Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sirena Wireless De Exterior Pentru Sisteme Alarma Heyi pe dubi.ro. Poți cumpăra Sirena Wireless De Exterior Pentru Sisteme Alarma Heyi de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sirena Wireless De Exterior Pentru Sisteme Alarma Heyi. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sirena Wireless De Exterior Pentru Sisteme Alarma Heyi şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 299.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Detector De Fum Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi
 

Detector De Fum Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi  74.00 RON  (-16.00 %)

Detector de fum wireless pentru sisteme de alarma Heyi. Detectorul de fum Heyi este dotat cu un procesor inteligent care proceseaza semnalele fotoelectrice. Acest senzor este rezistent la praf, la insecte si la interferente luminoase, asigurand stabilitatea detectorului.ASe integreaza in sistem prin wireless, direct din aplicatia de mobil. A Reactioneaza foarte rapid la fumul vizibil provenit dintr-o...


 
Imagine Buton De Panica Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi
 

Buton De Panica Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi 

Buton de panica wireless pentru sisteme de alarma Heyi. Buton de panica wireless pentru sisteme de alarma Heyi. Simpla apasare a butonului declanseaza alarma. Se inroleaza in sistemul de alarma Heyi prin conexiune wireless la internet, direct prin aplicatie de mobil. A A A Caracteristici principale: A a consum zero in mod stand-by a verificare status baterie a stabilitate crescuta a design simplu,...


 
Imagine Contact Magnetic Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi
 

Contact Magnetic Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi 

Contact magnetic wireless pentru sisteme alarma Heyi. Contact magnetic wireless pentru sisteme alarma Heyi. Se foloseste pentru usi si ferestre. Este un contact magnetic format din doua piese care trimite alarma atunci cand magnetii sunt intrerupti.A A Caracteristici: A a— Consum mic A a— Alerta voltaj scazut catre centrala de alarma AAa— Instalare usoara