oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sirena Wireless De Interior Cu Flash, Seria Neo - Dsc 373.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Sirena wireless de interior cu flash, SERIA NEO - DSC. Sirena de interior cu flash, wireless, compatibila PowerG, tonalitati multiple, nivel acustic 109 dB la 1m, indicator calitate semnal radio si stare baterie, supervizare la 4 minute. Alimentare la 3.6V (14.5Ah), durata de viata baterie 8 ani. Compatibil n

dubi.ro nu vinde produsul "Sirena Wireless De Interior Cu Flash, Seria Neo - Dsc". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sirena Wireless De Interior Cu Flash, Seria Neo - Dsc pe dubi.ro. Poți cumpăra Sirena Wireless De Interior Cu Flash, Seria Neo - Dsc de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sirena Wireless De Interior Cu Flash, Seria Neo - Dsc. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sirena Wireless De Interior Cu Flash, Seria Neo - Dsc şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sirena Wireless De Interior Cu Flash, Seria Neo - Dsc !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sirena Wireless De Interior Cu Flash, Seria Neo - Dsc pe dubi.ro. Poți cumpăra Sirena Wireless De Interior Cu Flash, Seria Neo - Dsc de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sirena Wireless De Interior Cu Flash, Seria Neo - Dsc. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sirena Wireless De Interior Cu Flash, Seria Neo - Dsc şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 373.00 RON

 

Produse similare

 
 
 

Sirena Interior 12v Cu Flash 

Sirena interior 12V cu flash.


 
Imagine Sirena De Interior Wireless Dsc Pg-8901
 

Sirena De Interior Wireless Dsc Pg-8901 

Sirena de interior WIRELESS DSC PG-8901.


 
 
 

Sirena De Exterior Radio Cu Flash Rosu - Dsc 

Sirena de exterior radio cu flash rosu - DSC. Sirena de exterior wireless DSC wt4911R cu flash rosu, include senzor de temperatura pentru a putea afisa pe tastatura temperatura exteriora.