oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sistem De Alarma 16 Zone Cu Atz Paradox Spectra Sp6000

 
Imagine Sistem De Alarma 16 Zone Cu Atz Paradox Spectra Sp6000
 
Sistem De Alarma 16 Zone Cu Atz Paradox Spectra Sp6000 349.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sistem de alarma 16 zone cu ATZ Paradox Spectra SP6000. Sistem de alarma 16 zone cu ATZ Paradox Spectra SP6000 . O centrala excelenta de la Paradox, made in Canada. Include 2 intrari PGM pe placa si dispune de 8 intrari de zona sau 16 intrari cu ATZ. Se poate extinde pana la 32 de zone si 16 iesiri PGM.A A A AAtentie! Aceste echipamente se pot instala doar de personal autorizat A In pachet gasiti:A 1 x Placa centrala Paradox Spectra SP600 1 xA Cutie metalica 1 xA Transformator A A A A SPECTRA SP6000 - caracteristici A 8x2 zone pe placa de baza - maxim 16 zone folosind dublarea de zone (ATZ) maxim 32 zone - capacitate maxima a centralei utilizand module de extensie zone 2 partitii - subsisteme (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Sistem De Alarma 16 Zone Cu Atz Paradox Spectra Sp6000". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma 16 Zone Cu Atz Paradox Spectra Sp6000 pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma 16 Zone Cu Atz Paradox Spectra Sp6000 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma 16 Zone Cu Atz Paradox Spectra Sp6000. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma 16 Zone Cu Atz Paradox Spectra Sp6000 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sistem De Alarma 16 Zone Cu Atz Paradox Spectra Sp6000 !

Preţuri Sisteme De Alarma în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma 16 Zone Cu Atz Paradox Spectra Sp6000 pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma 16 Zone Cu Atz Paradox Spectra Sp6000 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma 16 Zone Cu Atz Paradox Spectra Sp6000. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma 16 Zone Cu Atz Paradox Spectra Sp6000 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 349.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Sistem De Alarma Paradox 3 Zone Cu Sirena Exterior
 

Sistem De Alarma Paradox 3 Zone Cu Sirena Exterior 

Sistem de alarma Paradox 3 zone cu sirena de exterior. Sistem de alarma Paradox 3 zone si sirena de exterior A A A Kitul de alarma Paradox contine: A a centrala de alarma SP4000 + cutie ME1 a tastatura LED K636 a 2 detectori de miscare 476+ a 1 contact magnetic a sirena de exterior PS128 a 2 acumulatoriA5 Ah A A AAtentie - Aceste echipamente se pot instala doar de personal autorizat A Centrala de alarma...


 
Imagine Tastatura Sistem De Alarma Paradox K35
 

Tastatura Sistem De Alarma Paradox K35 

Tastatura sistem de alarma Paradox K35. Tastatura sistem de alarma Paradox K35 . Tastatura 32i - 32 zone, pe fir, LCD cu mesaje predefinite .ATastatura LCD - 32 zone cu mesaje predefinite,Asuporta mod armare StayD,Acompatibil cu gamele SPECTRA sau AMAGELLAN de la Paradox,A1 intrare de zona de la tastaturA,A8 butoane cu acAionare rapidA,Azone de clopoAel setabile independent,A3 alarme panicA activabile...


 
Imagine Centrala De Alarma Paradox Digiplex Evo 192
 

Centrala De Alarma Paradox Digiplex Evo 192 

Centrala de alarma Paradox Digiplex EVO 192. Centrala de alarma ParadoxA Digiplex EVO 192.A Este o centrala conventional adresabila cu facilitati de integrare pentru control acces, 8 intrAri de zonA pe placA (16 cu ATZ), extensibila la 192 zone via BUS cu 4 fire. Accepta ca senzori fie senzori clasici conventionali, fie senzori adresabili A Paradox EVO 192 te ajuta sa protejezi atat locuinta, cat si...