oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn

 
Imagine Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn
 
Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn 759.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sistem de alarma inteligent Heyi A A Cu ajutorul aplicatiei de mobil se instaleaza in mai putin de 30 minute! A Acest sistem de alarma inteligent iti permite sa faci toate configurarile din telefonul mobil prin internet. Trebuie doar sa conectezi sistemul de alarma la alimentare, sa deschizi aplicatia, apesi 3 secunde pe un buton, se inroleaza telefonul pe centrala de alarma si atat. Dupa aceasta cu ajutorul telefonului tau smart poti face toate modificarile necesare. Ai nevoie de un telefon cu sistem de operare Android sau iOS. Sistemul ofera functii performante precum armare in mod STAY, Delay pe fiecare zona, istoric de evenimente pentru toti utilizatorii.A A A A Suporta pana la 32 zone wireless (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn !

Preţuri Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 759.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Sistem De Alarma Wireless, 2 Zone, Android-ios, Pstn, Tcp-ip
 

Sistem De Alarma Wireless, 2 Zone, Android-ios, Pstn, Tcp-ip 

Sistem de alarma wireless, 2 zone,Android/iOS, PSTN. Este un sistem de alarma inteligent care se conecteaza la routerul tau wireless si iti poate transmite alarma fie prin internet fie prin linie telefonica fixa.AA A A A Unul dintre cele mai usoare sisteme de alarma! A Conectezi sistemul de alarma la alimentare, deschizi aplicatia, apesi 3 secunde pe un buton, se inroleaza telefonul pe centrala de...


 
Imagine Sistem De Alarma Gsm Wireless Heyi, 6 Zone, Tcp-ip
 

Sistem De Alarma Gsm Wireless Heyi, 6 Zone, Tcp-ip 

A Sistem de alarma GSM wireless Heyi, cu aplicatie smartphone pentruAAndroid si iOS. O gama de sisteme de alarma inteligente, cu control prin aplicatie compatibila cu Android si iOS. Trimite alarma fie prin internet, fie prin GSM. A A A Acest sistem contine: A aA centrala de alarma GSM IP, Wireless - W20 aA 5 detectori de miscare wireless PIRA aA 1 contact magneticA aA 2 telecomenziA A A A A AAtentie-...


 
Imagine Sistem De Alarma Casa Wireless Gsm 3 Zone Heyi
 

Sistem De Alarma Casa Wireless Gsm 3 Zone Heyi 

Sistem de alarma casa Wireless GSM 3 Zone Heyi. Contine sistemul de alarma Wifi GSM GPRS 2 senzori de miscare, un contact magentic wireless, 2 telecomenzi si sirena de exterior wireless. Se poate extinde foarte usor cu senzori de fum sau inundatie, pana la 32 de detectori wireless. A Este o solutie foarte eleganta si utila pentru a securiza casa ta. Sistemele de alarma pentru casa, trebuie sa fie usor...