oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Exterior Kit 1616 Ext Sir

 
Imagine Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Exterior Kit 1616 Ext Sir
 
Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Exterior Kit 1616 Ext Sir 549.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sistem de alarma antiefractie DSC de exterior KIT 1616 EXT SIR .ASistemul de alarma se poate folosi cu succes in aplicatii rezidentiale sau mici spatii comerciale. Este bazat pe centrala PC1616 care vine pregatita cu 6 zone cablate si 2 partitii. Centrala de alarma se poate extinde cu expandoarele de zona sau de PGM. A Monitorizeaza lipsa de tensiune, zona defecta dau deschiza , carcasa si Asenzor pe tamper; defectiune linie telefonica, comunicare nereusita, scadere tensiune acumulator, sirena deconectata, lipsa tensiune interna de alimentare (iesirea auxiliara de alimentare), pierdere data si ora. Memoreaza 500 de evenimente cu posibilitatea tiparirii lor prin intermediul modulului PC5400 direct (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Exterior Kit 1616 Ext Sir". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Exterior Kit 1616 Ext Sir pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Exterior Kit 1616 Ext Sir de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Exterior Kit 1616 Ext Sir. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Exterior Kit 1616 Ext Sir şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Dsc. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Exterior Kit 1616 Ext Sir !

Preţuri Sisteme De Alarma Dsc în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Exterior Kit 1616 Ext Sir pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Exterior Kit 1616 Ext Sir de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Exterior Kit 1616 Ext Sir. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Exterior Kit 1616 Ext Sir şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Dsc. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 549.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Kit Sistem De Alarma Dsc 2 Zone Exterior Pc1404
 

Kit Sistem De Alarma Dsc 2 Zone Exterior Pc1404 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Kit sistem de alarma DSC 2 zone Exterior PC1404 Este un sistem complet de alarma cu sirena de exterior penru 2 zone. Calitate DSC. Made in Canada.A A A A A Contact magnetic A Contact magnetic aplicat NC (Normal Close). Format din un magnet permanent si un dispozitiv activ de tip bobina. Se poate monta pe usi / ferestre. Se leaga...


 
Imagine Sistem De Alarma Dsc Exterior 2 Zone Pc585
 

Sistem De Alarma Dsc Exterior 2 Zone Pc585 

Sistem de alarma DSC de exterior 2 zone PC585 A Un sistem de alarma performant realizat in Canada de producatorul DSC , absolut complet pregatit pentru instalare. Kit-ul contine centrala de alarma PC485, unAcontact magetic, un senzor PIR cu imunitate la animale, AA A A A A Centrala de alarma DSC PC585 A Centrala de alarma DSC PC585 . Este prima centrala DSC din seria Power si dispune de 4 zone pe placa....


 
Imagine Tastatura Led Sistem Alarma Dsc Pc1555
 

Tastatura Led Sistem Alarma Dsc Pc1555 

Tastatura LED sistem alarma DSC PC1555 pentru sisteme de alarma DSC cablate. TastaturA afiE aj cu 8 LED-uriA DSC PC1555 Material Plastic alb Leduri semnalizare PregAtit (Ready), Armat (Armed), Sistem (System) Consum normal 30mA Compatibilitate compatibilA cu centralele PC585 / PC1616 / PC1832 / PC1864 Taste 12 taste Altele 3 taste funcEionale programbile, se apsA timp de 2 secunde una din taste pentru...