oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Interior Kit 1616 Int

 
Imagine Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Interior Kit 1616 Int
 
Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Interior Kit 1616 Int 448.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sistem de alarma antiefractie DSC de interior KIT 1616 INT.A Sistemul de alarma se poate folosi cu succes in aplicatii rezidentiale sau mici spatii comerciale. Este bazat pe centrala PC1616 care vine pregatita cu 6 zone cablate si 2 partitii. Centrala de alarma se poate extinde cu expandoarele de zona sau de PGM. A A Monitorizeaza lipsa de tensiune, zona defecta sau deschisa, carcasa si Asenzor pe tamper; defectiune linie telefonica, comunicare nereusita, scadere tensiune acumulator, sirena deconectata, lipsa tensiune interna de alimentare (iesirea auxiliara de alimentare), pierdere data si ora. Memoreaza 500 de evenimente cu posibilitatea tiparirii lor prin intermediul modulului PC5400 direct (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Interior Kit 1616 Int". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Interior Kit 1616 Int pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Interior Kit 1616 Int de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Interior Kit 1616 Int. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Interior Kit 1616 Int şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Interior Kit 1616 Int !

Preţuri Sisteme De Alarma în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Interior Kit 1616 Int pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Interior Kit 1616 Int de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Interior Kit 1616 Int. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma Antiefractie Dsc Interior Kit 1616 Int şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 448.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Sirena De Alarma Interior Wireless Dsc Wt 4901
 

Sirena De Alarma Interior Wireless Dsc Wt 4901 

Sirena de alarma de interior wireless DSC WT 4901 .ASe poate instala pe orice sistem de alarma DSC wireless, Alexor, Impassa sau pe interfata radio RF5132 Sirena de interior wireless DSC WT 4901 Presiune acustica: 85 dB Activare la alarma, intarziere intrare/iesire sau defecte sistem Buton test Supervizare stare sirena, baterie, tamper Protectie la demontare carcasa si desprindere de pe perete Durata...


 
Imagine Sistem De Alarma 3 Zone Cu Sirena Exterior Dsc Alexor
 

Sistem De Alarma 3 Zone Cu Sirena Exterior Dsc Alexor 

Sistem de alarma wireless cu 3 zone DSC Alexor A Este un kit format dintr-o centrala de alarma wireless Alexor si o sirena de exterior. AFoloseste comunicare wireless bi-directionala pentru a comunica cu sirena, tastatura si senzorii. Kitul include o tastatura, 2 senzori de miscare, 1 contact magnetic, 1 sirena pentru exterior si o telecomanda. A A Il extinzi usor in functie de necesitatile tale A...


 
Imagine Centrala De Alarma Dsc 6 Zone Neo Cu Tastatura
 

Centrala De Alarma Dsc 6 Zone Neo Cu Tastatura 

Centrala de alarma DSC 6 zoneA NEO-2016NK+NEO-ICON .AEste un sistem de alarma DSC din noua generatie, un sistem modular si hybrid foarte usor extensibil catre un sistem wireless. A A CentralaA 6 Azone, extensibila laA 16 Azone cablate sau radio,A 2 Apartitii, memorie A500 Aevenimente,A 48 utilizatori, acceptaA 8 Atastaturi si zone de tastaturi,A 2 Aiesiri programabile extensibila la 22 . TASTATURAA...