oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sistem De Alarma Heyi Wireless Gsm 3 Zone, Android-ios, Tcp-ip

 
Imagine Sistem De Alarma Heyi Wireless Gsm 3 Zone, Android-ios, Tcp-ip
 
Sistem De Alarma Heyi Wireless Gsm 3 Zone, Android-ios, Tcp-ip 739.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sistem de alarma wireless Heyi, GSM, 3 zone, Android/iOS. O gama de sisteme de alarma inteligente, cu control prin aplicatie compatibila cu Android si iOS. Trimite alarma fie prin internet, fie prin GSM. A A A Acest sistem contine: A aA centrala de alarma GSM IP, Wireless - W20 aA 2 senzori miscare wireless PIRA aA 1 contact magneticA aA 1 sirena de exterior aA 2 telecomenziA A Atentie- unele accesorii nu contin baterii:A A Senzor de miscare - 4 bateriiA1.5V AAA Contact magnetic - 2 bateriiA 1.5V AAA A Cel mai usor de instalat sistem de alarma de pana acum!A A Noile sistemele de alarma Heyi sunt unele din cele mai usor de instalat sisteme de alarma de pana acum. Ai control deplin prin aplicatia (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Sistem De Alarma Heyi Wireless Gsm 3 Zone, Android-ios, Tcp-ip". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma Heyi Wireless Gsm 3 Zone, Android-ios, Tcp-ip pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma Heyi Wireless Gsm 3 Zone, Android-ios, Tcp-ip de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma Heyi Wireless Gsm 3 Zone, Android-ios, Tcp-ip. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma Heyi Wireless Gsm 3 Zone, Android-ios, Tcp-ip şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sistem De Alarma Heyi Wireless Gsm 3 Zone, Android-ios, Tcp-ip !

Preţuri Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma Heyi Wireless Gsm 3 Zone, Android-ios, Tcp-ip pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma Heyi Wireless Gsm 3 Zone, Android-ios, Tcp-ip de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma Heyi Wireless Gsm 3 Zone, Android-ios, Tcp-ip. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma Heyi Wireless Gsm 3 Zone, Android-ios, Tcp-ip şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 739.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Sistem De Alarma Gsm Wireless Heyi, 6 Zone, Tcp-ip
 

Sistem De Alarma Gsm Wireless Heyi, 6 Zone, Tcp-ip 

A Sistem de alarma GSM wireless Heyi, cu aplicatie smartphone pentruAAndroid si iOS. O gama de sisteme de alarma inteligente, cu control prin aplicatie compatibila cu Android si iOS. Trimite alarma fie prin internet, fie prin GSM. A A A Acest sistem contine: A aA centrala de alarma GSM IP, Wireless - W20 aA 5 detectori de miscare wireless PIRA aA 1 contact magneticA aA 2 telecomenziA A A A A AAtentie-...


 
Imagine Sistem De Alarma Casa Wireless Gsm 3 Zone Heyi
 

Sistem De Alarma Casa Wireless Gsm 3 Zone Heyi 

Sistem de alarma casa Wireless GSM 3 Zone Heyi. Contine sistemul de alarma Wifi GSM GPRS 2 senzori de miscare, un contact magentic wireless, 2 telecomenzi si sirena de exterior wireless. Se poate extinde foarte usor cu senzori de fum sau inundatie, pana la 32 de detectori wireless. A Este o solutie foarte eleganta si utila pentru a securiza casa ta. Sistemele de alarma pentru casa, trebuie sa fie usor...


 
Imagine Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn
 

Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn 

Sistem de alarma inteligent Heyi A A Cu ajutorul aplicatiei de mobil se instaleaza in mai putin de 30 minute! A Acest sistem de alarma inteligent iti permite sa faci toate configurarile din telefonul mobil prin internet. Trebuie doar sa conectezi sistemul de alarma la alimentare, sa deschizi aplicatia, apesi 3 secunde pe un buton, se inroleaza telefonul pe centrala de alarma si atat. Dupa aceasta cu...