oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sistem De Alarma Wireless, 2 Zone, Android-ios, Pstn, Tcp-ip

 
Imagine Sistem De Alarma Wireless, 2 Zone, Android-ios, Pstn, Tcp-ip
 
Sistem De Alarma Wireless, 2 Zone, Android-ios, Pstn, Tcp-ip 369.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sistem de alarma wireless, 2 zone,Android/iOS, PSTN. Este un sistem de alarma inteligent care se conecteaza la routerul tau wireless si iti poate transmite alarma fie prin internet fie prin linie telefonica fixa.AA A A A Unul dintre cele mai usoare sisteme de alarma! A Conectezi sistemul de alarma la alimentare, deschizi aplicatia, apesi 3 secunde pe un buton, se inroleaza telefonul pe centrala de alarma si atat. E foarte simplu. Dupa aceasta cu ajutorul telefonului tau smart poti face toate modificarile necesare. Ai nevoie de un telefon cu sistem de operare Android sau iOS. Sistemul trimite alarma prin internet si prin linie telefonica fixa, individual sau simultan.A A A A Seteaza fiecare zona (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Sistem De Alarma Wireless, 2 Zone, Android-ios, Pstn, Tcp-ip". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma Wireless, 2 Zone, Android-ios, Pstn, Tcp-ip pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma Wireless, 2 Zone, Android-ios, Pstn, Tcp-ip de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma Wireless, 2 Zone, Android-ios, Pstn, Tcp-ip. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma Wireless, 2 Zone, Android-ios, Pstn, Tcp-ip şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sistem De Alarma Wireless, 2 Zone, Android-ios, Pstn, Tcp-ip !

Preţuri Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma Wireless, 2 Zone, Android-ios, Pstn, Tcp-ip pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma Wireless, 2 Zone, Android-ios, Pstn, Tcp-ip de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma Wireless, 2 Zone, Android-ios, Pstn, Tcp-ip. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma Wireless, 2 Zone, Android-ios, Pstn, Tcp-ip şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 369.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn
 

Sistem De Alarma 4 Zone Si Sirena Wireless Tcp-ip Heyi Pstn 

Sistem de alarma inteligent Heyi A A Cu ajutorul aplicatiei de mobil se instaleaza in mai putin de 30 minute! A Acest sistem de alarma inteligent iti permite sa faci toate configurarile din telefonul mobil prin internet. Trebuie doar sa conectezi sistemul de alarma la alimentare, sa deschizi aplicatia, apesi 3 secunde pe un buton, se inroleaza telefonul pe centrala de alarma si atat. Dupa aceasta cu...


 
Imagine Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Android-ios, Tcp-ip
 

Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Android-ios, Tcp-ip 

Sistem de alarma wireless, GSM, 2 zone, Android/iOS. Noile sisteme de alarma inteligente cu control prin aplicatie Android sau iOS. Sistemul de alarma se controleaza direct pe internet din aplicatie. In cazul in care iti pica internetul, poti controla sistemul prin mesaje sau apeluri.A A A A Cel mai usor sistem de alarma de pana acum!A A Este cel mai usor sistem de alarma de pana acum. Controlezi totul...


 
Imagine Sistem De Alarma Heyi Wireless Gsm 3 Zone, Android-ios, Tcp-ip
 

Sistem De Alarma Heyi Wireless Gsm 3 Zone, Android-ios, Tcp-ip 

Sistem de alarma wireless Heyi, GSM, 3 zone, Android/iOS. O gama de sisteme de alarma inteligente, cu control prin aplicatie compatibila cu Android si iOS. Trimite alarma fie prin internet, fie prin GSM. A A A Acest sistem contine: A aA centrala de alarma GSM IP, Wireless - W20 aA 2 senzori miscare wireless PIRA aA 1 contact magneticA aA 1 sirena de exterior aA 2 telecomenziA A Atentie- unele accesorii...