oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Rfid

 
Imagine Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Rfid
 
Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Rfid 799.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sistemul de alarma H7 adopta ultima generatie de senzori digitali si integreaza protectie multipla antiefractie, foc, scurgeri de gaz sau inundatii. Sistemul de alarma se programeaza prin GSM sau din meniul LCD. AOfera protocol CONTACT ID pentru dispecerizare. Utilizatorii pot controla arma/dezarma sistemul prin mesaje SMS, din tastatura sau a telecomenzilor oferite in pachet. Utilizatorii pot controla sistemul de la distanta prin GSM. Atunci cand exista o efractie sistemul va pornii sirena si va informa utilizatorii fie prin telefon, sms sau dispecerat.A Sistemul de alarma H7 Se poate folosii in multiple aplicatii de la rezidential, la birou si fabrica cu un design ultra modern si functii multiple.A (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Rfid". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Rfid pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Rfid de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Rfid. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Rfid şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Rfid !

Preţuri Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Rfid pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Rfid de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Rfid. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Rfid şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 799.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Sistem De Alarma Gsm Wireless Heyi, 6 Zone, Tcp-ip
 

Sistem De Alarma Gsm Wireless Heyi, 6 Zone, Tcp-ip 

A Sistem de alarma GSM wireless Heyi, cu aplicatie smartphone pentruAAndroid si iOS. O gama de sisteme de alarma inteligente, cu control prin aplicatie compatibila cu Android si iOS. Trimite alarma fie prin internet, fie prin GSM. A A A Acest sistem contine: A aA centrala de alarma GSM IP, Wireless - W20 aA 5 detectori de miscare wireless PIRA aA 1 contact magneticA aA 2 telecomenziA A A A A AAtentie-...


 
Imagine Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Android-ios, Tcp-ip
 

Sistem De Alarma Wireless, Gsm, 2 Zone, Android-ios, Tcp-ip 

Sistem de alarma wireless, GSM, 2 zone, Android/iOS. Noile sisteme de alarma inteligente cu control prin aplicatie Android sau iOS. Sistemul de alarma se controleaza direct pe internet din aplicatie. In cazul in care iti pica internetul, poti controla sistemul prin mesaje sau apeluri.A A A A Cel mai usor sistem de alarma de pana acum!A A Este cel mai usor sistem de alarma de pana acum. Controlezi totul...


 
Imagine Sistem De Alarma Casa Wireless Gsm 3 Zone Heyi
 

Sistem De Alarma Casa Wireless Gsm 3 Zone Heyi 

Sistem de alarma casa Wireless GSM 3 Zone Heyi. Contine sistemul de alarma Wifi GSM GPRS 2 senzori de miscare, un contact magentic wireless, 2 telecomenzi si sirena de exterior wireless. Se poate extinde foarte usor cu senzori de fum sau inundatie, pana la 32 de detectori wireless. A Este o solutie foarte eleganta si utila pentru a securiza casa ta. Sistemele de alarma pentru casa, trebuie sa fie usor...