oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sistem De Alarma Wireless Gsm-gprs Profesional Eldes

 
Imagine Sistem De Alarma Wireless Gsm-gprs Profesional Eldes
 

Astăzi -10.00% (economiseşti 170 RON)

Sistem De Alarma Wireless Gsm-gprs Profesional Eldes 1484.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sistem de alarma WIRELESS GSM/GPRS PROFESIONAL Eldes. Sistem de alarma WIRELESS GSM/GPRS PROFESIONAL Eldes A A Un pachet profesional marca ELDES cu toate accesoriile incluse. Este un sistem de alarma profesional care comunica GSM sau GPRS cu exteriorul si wireless radio cu dispozitivele atasate. Este in totalitate wireless, aveti nevoie doar de alimentare. Se poate programa intuitiv, usor, direct de pe un laptop cu ajutorul soft-ului ELDES CONFIGURATION TOOL. Suporta dispecerizare prin GPRS. Inima sistemului este centrala de alarma de top ESIM 364 care comunica cu restul accesoriilor wireless - senzor PIR , contact magnetic, tastatura, sirena de exterior wireless. A A Avand in vedere ca echipementul (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Sistem De Alarma Wireless Gsm-gprs Profesional Eldes". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma Wireless Gsm-gprs Profesional Eldes pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma Wireless Gsm-gprs Profesional Eldes de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma Wireless Gsm-gprs Profesional Eldes. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma Wireless Gsm-gprs Profesional Eldes şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Eldes. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sistem De Alarma Wireless Gsm-gprs Profesional Eldes !

Preţuri Sisteme De Alarma Eldes în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sistem De Alarma Wireless Gsm-gprs Profesional Eldes pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem De Alarma Wireless Gsm-gprs Profesional Eldes de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem De Alarma Wireless Gsm-gprs Profesional Eldes. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem De Alarma Wireless Gsm-gprs Profesional Eldes şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Eldes. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1484.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Kit Sistem De Alarma Gsm Wireless 5 Zone Eldes
 

Kit Sistem De Alarma Gsm Wireless 5 Zone Eldes  1974.00 RON  (-7.00 %)

Kit sistem de alarma GSM Wireless 5 zone ELDES. Kit sistem de alarma GSM / GPRS ELDES cu 5 detectori de miscare si sirena wireless. A Programare foarte usoara direct din calculator, cu ajutorul unui soft intuitiv. Sistemul se poate dispeceriza pe CONTACT ID, dispecerate GPRS. Se poate controla cu ajutorul telefonului mobil, foarte usor. Este bazat pe centrala de alarma WIRELESS GSM ESIM 364 de la ELDES,...


 
Imagine Telecomanda 4 Butoane Sistem Alarma Eldes
 

Telecomanda 4 Butoane Sistem Alarma Eldes 

Telecomanda 4 butoane sistem alarma ELDES. Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Telecomanda 4 butoane pentru sistemele de alarma ELDES wireless. Se poate inrola nativ pe ESIM 364 sau pe Esim 264 cu ajutorul interfetei wireless. Fiecare buton se poate programa individual pentru o anumita actiune. A A Se pot inrola pana la 16 telecomenzi pe sistemele de alarma Eldes....


 
Imagine Centrala De Alarma Gsm-gprs Wireless Esim364
 

Centrala De Alarma Gsm-gprs Wireless Esim364  699.00 RON  (-12.00 %)

Centrala de alarma GSM/GPRS Wireless ESIM364. A Noua centrala de alarma GSM ESIM 364 de la ELDES. Sistem de alarma profesional cu grad 3 de protectie, clasa II, certficat EN50131-1. A O centrala de alarma inteligenta, puternica si foarte flexibila. Aceasta ofera comunicatie dubla prin GSM/GPRS. Suporta 2 cartele telefonice pentru transmisia sigura a efractiei. Este in principal o centrala de alarma...