oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sistem Supraveghere 16 Camere De Exterior Rezolutie 1080p, Ir 20 Metri

 
Imagine Sistem Supraveghere 16 Camere De Exterior Rezolutie 1080p, Ir 20 Metri
 
Sistem Supraveghere 16 Camere De Exterior Rezolutie 1080p, Ir 20 Metri 1599.00 RON spre magazinul a2t.ro »

A Camera de supraveghereA2 Megapixeli AA A Aceasta camera de supraveghere HD este echipata cu un senzor CMOS deA2 Megapixel. Aceste camere de supraveghere au filtru IR-Cut automat care se activeaza atunci cand se aprind LED-urile infrarosu. Camera contine led-uri infrarosu care ajuta camerele de supraveghere HD sa vada in timpul noptii pe o distanta de pana la 20Ametri. Lentila WIDE-ANGLE 2.8mm pentru un unghi mare de vizibilitate (101 grade) A A A Rezistenta la ploaie si ninsori A Este o camera de supraveghere de dimensiuni compacte care poate functiona la temperaturi intre -20 si +50 grade. Camera are carcasa inchisa etans cu grad cu grad de protectie IP 66. Camera poate functiona si in cele (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Sistem Supraveghere 16 Camere De Exterior Rezolutie 1080p, Ir 20 Metri". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sistem Supraveghere 16 Camere De Exterior Rezolutie 1080p, Ir 20 Metri pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem Supraveghere 16 Camere De Exterior Rezolutie 1080p, Ir 20 Metri de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem Supraveghere 16 Camere De Exterior Rezolutie 1080p, Ir 20 Metri. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem Supraveghere 16 Camere De Exterior Rezolutie 1080p, Ir 20 Metri şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Kituri Supraveghere Turbo Hd. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sistem Supraveghere 16 Camere De Exterior Rezolutie 1080p, Ir 20 Metri !

Preţuri Kituri Supraveghere Turbo Hd în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sistem Supraveghere 16 Camere De Exterior Rezolutie 1080p, Ir 20 Metri pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem Supraveghere 16 Camere De Exterior Rezolutie 1080p, Ir 20 Metri de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem Supraveghere 16 Camere De Exterior Rezolutie 1080p, Ir 20 Metri. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem Supraveghere 16 Camere De Exterior Rezolutie 1080p, Ir 20 Metri şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Kituri Supraveghere Turbo Hd. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1599.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Sistem Supraveghere Mixt 16 Camere Rezolutie Full Hd Ir 20 Metri
 

Sistem Supraveghere Mixt 16 Camere Rezolutie Full Hd Ir 20 Metri 

Camera dome interior HD lentila fixaA2.8 mm IR 20Ametri A Aceasta camera de supraveghere dome functioneaza pe toate tehnologiile pe de piata. Poate fi comutata pentru a functiona pe orice DVR. Este o camera de rezolutie buna Full HD 1080p. Camera are carcasa dome deAmetal si se preteaza pentru aplicatii de interior fie rezidentiale, fie profesionale.ACamera poate sa inregistreze imagini de calitate...


 
Imagine Sistem Supraveghere Mixt 8 Camere Rezolutie Full Hd Ir 20 Metri
 

Sistem Supraveghere Mixt 8 Camere Rezolutie Full Hd Ir 20 Metri 

AA Camera supraveghere dome FHD, IR 20AmetriA A A Camera supraveghere de interior, FULL HD, 2 megapixel. Poate inregistra pe timpul noptii imagini luminoase pana inA20 de metri. Este o camera cu lentila fixa 3.6. A A Camera supraveghere exterior, 2 Mp, FULL HD 1080p IR 20AmetriA A A Camera de supraveghere pentru aplicatii de supraveghere de exterior cu rezolutie FULL HD si vizibilitate noctura panaAlaA20...


 
Imagine Sistem Supraveghere 8 Camere, Full Hd 1080p, Ir 80 Metri, Starlight
 

Sistem Supraveghere 8 Camere, Full Hd 1080p, Ir 80 Metri, Starlight 

Camera de supraveghere 4 in 1, 2 MP, FULL HD IR 80mA A A SAF-BM2MP80F36AAeste o cameraAde supraveghere cu rezolutie de 2 MP, FULL HD. Camerele se pot folosi cu succes in exterior si ilumineaza pe timpul noptii pana la 80 metri. Modul de infrarosu inteligent care nu supraexpune imaginile. Camerele au microfon incorporat, astfel puteti inregistra si audio.A Camere cu tehnolgie STARLIGHT! A A Infrarosu...