oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sistem Supraveghere 3 Megapixeli Varifocal Turbohd Hikvision

 
Imagine Sistem Supraveghere 3 Megapixeli Varifocal Turbohd Hikvision
 
Sistem Supraveghere 3 Megapixeli Varifocal Turbohd Hikvision 1830.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sistem supraveghere 3 Megapixeli Varifocal TurboHD Hikvision A A Acest sistem de supraveghere este foarte performant si suporta inregistrare la rezolutie maxima de 3 Megapixeli. Camerele vin echipate cu un senzor performant de 3.0 Megapixeli si ofera imagini cu detalii clare, impresionante. In timpul noptii este ajutata de led-urile infrarosu care se activeaza in mod automat pentru ca tu sa poti surprinde imagini pana la 40 metri. ASistemele de supravghere TURBO HD suporta transmisie pe cablu coaxial sau UTP pana la 2000 de metri.A A A Camerele de supraveghere au lentila varifocala manuala si pot fi setate sa inregistreze un zoom larg (wide angle) sau un unghi ingust (tele zoom) . In acest mod (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Sistem Supraveghere 3 Megapixeli Varifocal Turbohd Hikvision". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sistem Supraveghere 3 Megapixeli Varifocal Turbohd Hikvision pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem Supraveghere 3 Megapixeli Varifocal Turbohd Hikvision de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem Supraveghere 3 Megapixeli Varifocal Turbohd Hikvision. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem Supraveghere 3 Megapixeli Varifocal Turbohd Hikvision şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme Supraveghere Turbo Hd. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sistem Supraveghere 3 Megapixeli Varifocal Turbohd Hikvision !

Preţuri Sisteme Supraveghere Turbo Hd în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sistem Supraveghere 3 Megapixeli Varifocal Turbohd Hikvision pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem Supraveghere 3 Megapixeli Varifocal Turbohd Hikvision de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem Supraveghere 3 Megapixeli Varifocal Turbohd Hikvision. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem Supraveghere 3 Megapixeli Varifocal Turbohd Hikvision şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme Supraveghere Turbo Hd. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1830.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Camera Speed Dome Turbohd 3.0, Zoom 23x, Ir 120 Metri, 720p Hikvision
 

Camera Speed Dome Turbohd 3.0, Zoom 23x, Ir 120 Metri, 720p Hikvision 

Camera speed dome TurboHD 3.0, zoom 23X, IR 120 metri, 720p Hikvision. Camera de supraveghere pentru aplicatii profesionale speed dome. Se poate folosii pentru monitorizare spatiilor publice precum parcari, orase, stadioane, mall-uri, supermarketuri, etc. In general se foloseste de catre un operator cu ajutorul unui DVR sau cu o tastatura PTZ. Sau se poate seta sa se miste in functie de un anumit preset.A...


 
Imagine Speed Dome Turbohd 3.0, Zoom 23x, Ir 120 Metri, Full Hd 1080p Hikvision
 

Speed Dome Turbohd 3.0, Zoom 23x, Ir 120 Metri, Full Hd 1080p Hikvision 

Speed dome TurboHD 3.0, zoom 23X, IR 120 metri, FULL HD 1080p Hikvision A Este o camera de supraveghere de tip speed dome PTZ care se poate rotii pe orizontala si verticala si poate face un zoom puternic de pana la 30X. Pe langa acest zoom impresionant camera vine echipata cu un senzor de 2 megapixeli care te ajuta sa surprinzi cele mai importante detalii de supraveghere video.A A A A A Pentru aplicatii...


 
Imagine Camera Dome 5 Megapixeli Cu Zoom Motorizat Hikvision Ds-2ce56h1t-it3z
 

Camera Dome 5 Megapixeli Cu Zoom Motorizat Hikvision Ds-2ce56h1t-it3z 

Camera dome 5 megapixeli cu zoom motorizat Hikvision DS-2CE56H1T-IT3Z. Foloseste puterea zoom-ului motorizat pentru a apropia camera si pentru a vedea mai multe detalii.A A a A ASenzor CMOS de inalta performanta 5 Megapixelli a A ATehnologie TurboHD a A AZoom motorizat 2.8-12mm a A AZi/Noapte a A AMeniu OSD menu, DNR, Smart IR a A AInfrarosu cu tehnologie EXIR pana la 40 metri a A AGrad de protectie...