oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sistem Supraveghere Turbohd 3 Megapixeli 4 Camere Exterior

 
Imagine Sistem Supraveghere Turbohd 3 Megapixeli 4 Camere Exterior
 
Sistem Supraveghere Turbohd 3 Megapixeli 4 Camere Exterior 1258.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sistem supraveghere TurboHD 3 Megapixeli 4 camere exterior Este un sistem de supraveghere TurboHD cu 4 camere de supraveghere de exterior de 3 Megapixeli Hikvision. Camerele de supraveghere incluse in kit sunt pentru exterior sau interior si au infrarosu la 20 metri. Camerele de supraveghere beneficiaza de cel mai performant senzor CMOS de 3 Megapixeli. Inregistrarile le puteti vedea cu usurinta prin DDNS pe internet sau conectand un televizor/Monitor la conectorii VGA/HDMI/AV. A Sistem supraveghere TurboHD 3 Megapixeli 4 camere exterior 4AXA A Camera supraveghere exterior TurboHD 3AMegapixeli HD IR 20M Hikvision A 1 X ADvr 4 canale 3 Megapixeli TurboHD Hikvision AA A A Camere de supraveghere (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Sistem Supraveghere Turbohd 3 Megapixeli 4 Camere Exterior". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sistem Supraveghere Turbohd 3 Megapixeli 4 Camere Exterior pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem Supraveghere Turbohd 3 Megapixeli 4 Camere Exterior de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem Supraveghere Turbohd 3 Megapixeli 4 Camere Exterior. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem Supraveghere Turbohd 3 Megapixeli 4 Camere Exterior şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Kituri Supraveghere Turbo Hd. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sistem Supraveghere Turbohd 3 Megapixeli 4 Camere Exterior !

Preţuri Kituri Supraveghere Turbo Hd în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sistem Supraveghere Turbohd 3 Megapixeli 4 Camere Exterior pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem Supraveghere Turbohd 3 Megapixeli 4 Camere Exterior de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem Supraveghere Turbohd 3 Megapixeli 4 Camere Exterior. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem Supraveghere Turbohd 3 Megapixeli 4 Camere Exterior şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Kituri Supraveghere Turbo Hd. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1258.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Sistem Supraveghere 4 Camere Exterior Full Hd Ir 40 M
 

Sistem Supraveghere 4 Camere Exterior Full Hd Ir 40 M 

DVR 4 canale Full HDAHikvision Pentabrid A A Caracteristici principale: AA a Foloseste noua tehnologie de compresie H.265+ pentru a stoca imaginile cat mai eficient.A a Inregistreaza imagini de 3 megapixeli pe primul canal, doar impreuna cu camere 3Mp, TurboHD.A a Este un DVR non realtime pe rezolutiile 3Mp, Full HD - @ 15FPS.A Sau REALTIME la 720p sau mai mici.A aASuporta o camera Hikvision IP de...


 
Imagine Sistem Supraveghere Turbo Hd Hikvision 4 Camere Exterior
 

Sistem Supraveghere Turbo Hd Hikvision 4 Camere Exterior 

DVR 4 canale TurboHD cuArezolutie HD 720p A A A DVR-ul Hikvision DS-7104HGHI-F1 functioneaza pe tehnologie Turbo HD la rezolutie HD 720p. Este un DVR cu 4 canale, pe care se pot conecta 4 camere la rezolutie HD. DVR-ul comprima inregistrarilor video cu ajutorul codecului H264. Inregistrarea imaginilor se realizeaza in timp real fie cu 25 FPS, fie cu 30 FPS, la rezolutia 720P. DVR-ul Hikvision transmite...


 
Imagine Sistem Supraveghere Video 4 Camere Exterior Full Hd
 

Sistem Supraveghere Video 4 Camere Exterior Full Hd 

SistemAsupraveghere video 4 camere exterior Full HD.A A A Un sistem de supraveghere cu 4 camere FULL HD. Sistemul de inregistrare DVR 4 canale este fabricat de Hikvision si camerele de supraveghere deAasemenea, cu rezolutie 2 megapixeli, lentila fixa deA2.8 mm si led-uri intrarosu pana la 20 metri. Se pot folosi cu succes in exterior. A A A A A A DVR 4 canale Hikvision FULL HD 1080p Pentabrid A A Sistemul...