oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sistem Videoconferinta Voip Grandstream Gvc3200

 
Imagine Sistem Videoconferinta Voip Grandstream Gvc3200
 
Sistem Videoconferinta Voip Grandstream Gvc3200 13000.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sistem videoconferinta VOIP Grandstream GVC3200. Sistem videoconferinta VOIP Grandstream GVC3200. GVC3200 este o solutie inovatoare ce ofera companiilor un sistem de videoconferinte revolutionar cu o flexibilitate fara precedent si compatibilitate cu majoritatea protocoalelor si platformelor de videoconferinta. GVC3200 SIP este compatibila cu IPVideoTalk Pro, platforma robusta de cloud de la Grandstream pentru conferinte plug and play, fiind in acelasi timp interoperabila cu orice platforma a3rd partya de videoconferinta SIP - oferind astfel posibilitatea de extindere sau de implementare a unei platforme de 3rd party. In plus, deoarece se bazeaza pe Android 4.4, GVC3200 ofera acces deplin la (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Sistem Videoconferinta Voip Grandstream Gvc3200". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sistem Videoconferinta Voip Grandstream Gvc3200 pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem Videoconferinta Voip Grandstream Gvc3200 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem Videoconferinta Voip Grandstream Gvc3200. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem Videoconferinta Voip Grandstream Gvc3200 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Retele Si Telefonie. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sistem Videoconferinta Voip Grandstream Gvc3200 !

Preţuri Retele Si Telefonie în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sistem Videoconferinta Voip Grandstream Gvc3200 pe dubi.ro. Poți cumpăra Sistem Videoconferinta Voip Grandstream Gvc3200 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sistem Videoconferinta Voip Grandstream Gvc3200. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sistem Videoconferinta Voip Grandstream Gvc3200 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Retele Si Telefonie. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 13000.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Telefon Viop 6 Conturi Sip Grandstream Gxp 2160
 

Telefon Viop 6 Conturi Sip Grandstream Gxp 2160  589.00 RON  (-15.00 %)

Telefon VIOP 6 conturi SIP Grandstream GXP 2160. Grandstream GXP 2160 este un telefon IP enterprise performant, cu 6 linii, 5 taste XML programabile, display color de 4.3a si HD audio Grandstream GXP 2160 este un telefon IP enterprise performant, cu 6 linii, 5 taste XML programabile, display color de 4.3a si HD audio, dotat cu placa de retea Gigabit, Bluetooth si USB.A GXP 2160 este perfect pentru...


 
Imagine Casca Call Center Mono Jack 2,5 Mm
 

Casca Call Center Mono Jack 2,5 Mm 

Casca Call Center MONO JACK 2,5 mm. Casca Call Center MONO JACK 2,5 mm.ACompatibila cu telefoanele VIOP care au intrare audio / microfon pe Jack 2,5 mm. CAE tile IPN H800 Monaural au fost special concepute atAt pentru mediul de birou cAt E i pentruACALL CENTER Setul cu cascA are o potrivire perfectA, ceea ce face ca IPN H800 sA fie confortabilA pentru A®ntreaga zi. Microfonul standard de anulare...


 
Imagine Centrala Telefonica Viop 2 Fxo 200 Apeluri Simultante Ucm6510
 

Centrala Telefonica Viop 2 Fxo 200 Apeluri Simultante Ucm6510 

Centrala telefonica VIOP 2 FXO 200 apeluri simultante UCM6510. Centrala telefonica VIOP 2 FXO 200 apeluri simultante UCM6510. Seria UCM6510 este o centrala IP PBX inovativa construita pe o platforma hardware avansata cu functionalitati software revolutionare ce ofera impreuna o solutie de convergenta a traficului de voce, video, date, fax, supraveghere video si aplicatii de mobilitate, fara taxe de...