oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Soclu Standard Pentru Detectorii Conventionali Unipos Db8000

 
Imagine Soclu Standard Pentru Detectorii Conventionali Unipos Db8000
 
Soclu Standard Pentru Detectorii Conventionali Unipos Db8000 10.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Soclu standard pentru detectorii conventionali Unipos DB8000. Soclu standard pentru detectorii Aconventionali Unipos DB8000

dubi.ro nu vinde produsul "Soclu Standard Pentru Detectorii Conventionali Unipos Db8000". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Soclu Standard Pentru Detectorii Conventionali Unipos Db8000 pe dubi.ro. Poți cumpăra Soclu Standard Pentru Detectorii Conventionali Unipos Db8000 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Soclu Standard Pentru Detectorii Conventionali Unipos Db8000. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Soclu Standard Pentru Detectorii Conventionali Unipos Db8000 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Antiincendiu Conventional. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Soclu Standard Pentru Detectorii Conventionali Unipos Db8000 !

Preţuri Antiincendiu Conventional în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Soclu Standard Pentru Detectorii Conventionali Unipos Db8000 pe dubi.ro. Poți cumpăra Soclu Standard Pentru Detectorii Conventionali Unipos Db8000 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Soclu Standard Pentru Detectorii Conventionali Unipos Db8000. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Soclu Standard Pentru Detectorii Conventionali Unipos Db8000 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Antiincendiu Conventional. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 10.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Soclu Cu Iesire Pe Releu Pentru Detector De Fum Unipos Db8000r
 

Soclu Cu Iesire Pe Releu Pentru Detector De Fum Unipos Db8000r 

Soclu cu iesire pe releu pentru detector de fum Unipos DB8000R. Soclu cu iesire pe releu pentru detector de fum Unipos DB8000R.ASoclu cu releu pentru detectorii Aconventionali din seria FD80xx. ALa activarea senzorului permite comanda de releu NO/NC la un dispozitiv extern (ex. Centrala alarma efractie, electrovalva, etc). A /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: Table Normal...


 
Imagine Sirena De Incendiu Interior Conventionala Unipos Fd8204c Cu Soclu Inclus
 

Sirena De Incendiu Interior Conventionala Unipos Fd8204c Cu Soclu Inclus 

Sirena de incendiu de interior conventionala Unipos FD8204C cu soclu inclus. Sirena de incendiu de interior conventionala Unipos FD8204C. Culoare Rosie.Sirena conventionala cu flash de interior. Tensiune 16-30 VDC, 90dB, consum in alarma 80mA. Se alimenteaza direct din acumulatorul centralei de alarma. A Pachetul contine :A 1 x Sirena de interiorAFD8204C 1 x Soclu montaj DB8000S A A Cu un design elegant...


 
Imagine Interfata Cu 4 Relee Pentru Centralele Antiincendiu Unipos Fd4201-4
 

Interfata Cu 4 Relee Pentru Centralele Antiincendiu Unipos Fd4201-4 

Interfata cu 4 relee pentru centralele antiincendiu Unipos FD4201-4. Interfata cu 4 relee pentru centralele antiincendiu Unipos FD4201-4 Modul de stingere 4 iesiri releu pentru centralele din seria FS4000. Modulul dispune de interfata RS485 si permite comunicarea cu repetorul FS500R si/sau centralele de alarma conventionale din seria FS4000,FS5200 si FS5200E.