oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Software Gratuit Control Acces Zkteco Zkaccess5.3

 
Imagine Software Gratuit Control Acces Zkteco Zkaccess5.3
 
Software Gratuit Control Acces Zkteco Zkaccess5.3 0.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Software Gratuit Control Acces ZKTeco ZKAccess5.3,ACompatibil cu toate centralele CCA3 si inBIOA Descarca soft Software pentru managementul sistemelor de control access IP ZKTeco aACompatibil cu toate centralele CCA3 si inBIOA aASuporta Windows XP/Windows 2003/Windows Vista/Windows7/8 (32/64bit) aAUtilizeaza un sistem de baze de date MySQL a Aplicatie client / server bazata pe un server web integrat, cu suport PHY a Acces facil din orice browser de pe computer sau terminale mobile - Suporta toate centralele de control acces RFiD sau biometrice A - Suporta pana la 50 de dispozitive in varianta gratuita (aprox 200 de usi uni-directionale) - Suporta modulul de control access lift (lic. optionala) (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Software Gratuit Control Acces Zkteco Zkaccess5.3". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Software Gratuit Control Acces Zkteco Zkaccess5.3 pe dubi.ro. Poți cumpăra Software Gratuit Control Acces Zkteco Zkaccess5.3 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Software Gratuit Control Acces Zkteco Zkaccess5.3. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Software Gratuit Control Acces Zkteco Zkaccess5.3 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Soft Pontaj Electronic. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Software Gratuit Control Acces Zkteco Zkaccess5.3 !

Preţuri Soft Pontaj Electronic în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Software Gratuit Control Acces Zkteco Zkaccess5.3 pe dubi.ro. Poți cumpăra Software Gratuit Control Acces Zkteco Zkaccess5.3 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Software Gratuit Control Acces Zkteco Zkaccess5.3. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Software Gratuit Control Acces Zkteco Zkaccess5.3 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Soft Pontaj Electronic. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 0.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Software Control Acces Gratuit Zkaccess 3.5
 

Software Control Acces Gratuit Zkaccess 3.5 

Software control acces Gratuit ZKAccess 3.5. Compatibil cu echipamentele Zk Teco versiunile Standalone ZKAccess 3.5 Software (For Standalone Reader Controllers) Installer Download


 
Imagine Soft Pontaj Pentru 5 Device-uri Zktime Web2.0
 

Soft Pontaj Pentru 5 Device-uri Zktime Web2.0 

Soft pontaj pentru 5 device-uriA ZKTIME WEB2.0 . Aplicatie de tip WEB, se instaleaza pe servere WEB. Pretul este pentru maxim 5 device-uri integrate. A ZKTime Web 2.0 este o aplicatie client/server cu interfata web, ce ofera o comunicatie stabila cu dispozitivele administrate, acestea putand fi conectate prin retele GPRS/WAN sau LAN. Utilizatorii pot accesa software-ul de oriunde prin intermediul unui...


 
Imagine Soft Profesional De Pontaj Zktime Net 3.0 Pentru Aparatele Zksoftware
 

Soft Profesional De Pontaj Zktime Net 3.0 Pentru Aparatele Zksoftware 

Soft profesional de pontaj KZTime 3.0 pentru aparatele ZkSoftware. Este un software profesional in limba engleza pentru pontaj si control acces. Vezi prezentare in Tabul VIDEO ZKTime.NET 3.0 face parte dintr-o noua generatie de soft-uri pentru managementul timpului petrecut de angajati in cadrul companiilor (pontaj). Pe langa functia de baza, cea de pontare si raportare, integreaza si functii de control...