oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sursa De Alimentare 20a 12v In Comutatie Pentru Supraveghere Video

 
Imagine Sursa De Alimentare 20a 12v In Comutatie Pentru Supraveghere Video
 
Sursa De Alimentare 20a 12v In Comutatie Pentru Supraveghere Video 129.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sursa de alimentare 20A 12V in comutatie pentru supraveghere video. Sursa de alimentare in comutatie 12V - 20AAH. Este o sursa de alimentare care se poate folosii pentru alimentarea camerelor de supraveghere video. Carcasa metalica cu aerisire Descriere Tehnica : Tensiune de intrare: 100-240V 50/60Hz Tensiune de ieE ire :: 12V DC Curent de ieE ire: 20AA Putere: 240 W Dimensiuni (mm) : 199 x 99 x 45A Atentie! Nu este pentru uz exterior!

dubi.ro nu vinde produsul "Sursa De Alimentare 20a 12v In Comutatie Pentru Supraveghere Video". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sursa De Alimentare 20a 12v In Comutatie Pentru Supraveghere Video pe dubi.ro. Poți cumpăra Sursa De Alimentare 20a 12v In Comutatie Pentru Supraveghere Video de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sursa De Alimentare 20a 12v In Comutatie Pentru Supraveghere Video. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sursa De Alimentare 20a 12v In Comutatie Pentru Supraveghere Video şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Accesorii Supraveghere. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sursa De Alimentare 20a 12v In Comutatie Pentru Supraveghere Video !

Preţuri Accesorii Supraveghere în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sursa De Alimentare 20a 12v In Comutatie Pentru Supraveghere Video pe dubi.ro. Poți cumpăra Sursa De Alimentare 20a 12v In Comutatie Pentru Supraveghere Video de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sursa De Alimentare 20a 12v In Comutatie Pentru Supraveghere Video. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sursa De Alimentare 20a 12v In Comutatie Pentru Supraveghere Video şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Accesorii Supraveghere. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 129.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Microfon Supraveghere Video Pe Fir
 

Microfon Supraveghere Video Pe Fir 

Microfon supraveghere video pe fir. Microfon supraveghere video pe fir cu alimentare pentru camera de supraveghere video. Dimensiuni reduse. Usor de instalat. vezi video. A Atentie ! Nu functioneaza impreuna cu DVR-urile din gama HIKVISION sau SAFER din gama SAF-HG-X-720 / SAF-HQ-X-1080 Microfon supraveghere video pe fir cu alimentare pentru camera si microfon A Consum 5mA-60mA Frecventa 100~~5kHzA...


 
Imagine Cablu Utp + Alimentare Gata Mufat 30 Metri
 

Cablu Utp + Alimentare Gata Mufat 30 Metri 

Cablu UTP + Alimentare gata mufat 30 metri. Cablu UTP + Alimentare gata mufat 30 metri 4x0.4mm2+2x0,3mm2 Foarte util pentru sistemele de supraveghere IP care nu au o alimentare POE, fie la camere fie la NVR.


 
Imagine Cablu Ftp Cu Sufa Cupru Cat5 Tambur 305 Metri Safer
 

Cablu Ftp Cu Sufa Cupru Cat5 Tambur 305 Metri Safer 

Cablu FTP cu sufa Cupru CAT5 tambur 305 metri Safer. Cablu FTP cu sufa Cupru CAT5 tambur 305 metri Safer. Se livreaza la tambur de lemn. Calitate excelenta. A A A Caracteristici generale: A a Tipul cablului: cat.5e FTP a Tipul mantalei: PE, rezistenta UV a Tip conductor: 4x2xAWG 24, 0.5mm. A 100% Cupru a Rezistenta mecanica: sufa de sustinere a Ecran: AL-PET + fir de masa 0,51 mm a Temperatura recomandata:...