oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Sursa De Alimentare In Comutatie 12v 10 Amperi Cu Back-up

 
Imagine Sursa De Alimentare In Comutatie 12v 10 Amperi Cu Back-up
 
Sursa De Alimentare In Comutatie 12v 10 Amperi Cu Back-up 129.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Sursa de alimentare in comutatie 12V 10 Amperi cu Back-up . Sursa de alimentare 12V de 10 Amperi. Suporta incarcarea unui acumulator. (Acumulatorul nu este inclus in pachet) . Este o sursa de alimentare ideala pentru sisteme de supraveghere, sisteme de alarma, videointerfoane, etc.A A A

dubi.ro nu vinde produsul "Sursa De Alimentare In Comutatie 12v 10 Amperi Cu Back-up". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Sursa De Alimentare In Comutatie 12v 10 Amperi Cu Back-up pe dubi.ro. Poți cumpăra Sursa De Alimentare In Comutatie 12v 10 Amperi Cu Back-up de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sursa De Alimentare In Comutatie 12v 10 Amperi Cu Back-up. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sursa De Alimentare In Comutatie 12v 10 Amperi Cu Back-up şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Alimentatori Si Surse. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Sursa De Alimentare In Comutatie 12v 10 Amperi Cu Back-up !

Preţuri Alimentatori Si Surse în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Sursa De Alimentare In Comutatie 12v 10 Amperi Cu Back-up pe dubi.ro. Poți cumpăra Sursa De Alimentare In Comutatie 12v 10 Amperi Cu Back-up de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Sursa De Alimentare In Comutatie 12v 10 Amperi Cu Back-up. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Sursa De Alimentare In Comutatie 12v 10 Amperi Cu Back-up şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Alimentatori Si Surse. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 129.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Sursa De Alimentare 12v - 30 A In Comutatie
 

Sursa De Alimentare 12v - 30 A In Comutatie 

Sursa de alimentare 30A 12 V in comutatieA A Caracteristici Tehnice: A Tensiune de intrare: 220 V AC Tensiune de iesire: 12 V DC / 30 A max Putere maxima: 360W Indicator led pentru incarcare 100% Racire cu ventilator


 
Imagine Sursa Alimentare In Comutatie 12v-5ah Pentru Sisteme Cctv- Hq
 

Sursa Alimentare In Comutatie 12v-5ah Pentru Sisteme Cctv- Hq 

Sursa alimentare in comutatie 12V-5Ah pentru sisteme CCTV.A A H ighA Q uality A Sursa de o calitate excelenta. Fara bruiaje pe camere CCTV. Iesire reala 5AH. Aceste surse sint proiectate sa lucreze in o lunga perioada de timp. Protectie la supra sarcina si supra curent. Foloseste doar componente de calitate, asigurand o iesire stabila, constanta si corecta de putere si amperaj. A Model SAF-5A12VWT-XK...


 
Imagine Sursa De Alimentare 20a 12v In Comutatie Pentru Supraveghere Video
 

Sursa De Alimentare 20a 12v In Comutatie Pentru Supraveghere Video 

Sursa de alimentare in comutatie 12V - 20AAH. Este o sursa de alimentare care se poate folosii pentru alimentarea camerelor de supraveghere video. Carcasa metalica cu aerisire Descriere Tehnica : Tensiune de intrare: 100-240V 50/60Hz Tensiune de ieE ire :: 12V DC Curent de ieE ire: 20AA Putere: 240 W Dimensiuni (mm) : 199 x 99 x 45A Atentie! Nu este pentru uz exterior!