oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Tag De Proximitate Mifare, Pentru Videointerfon Ealink

 
Imagine Tag De Proximitate Mifare, Pentru Videointerfon Ealink
 
Tag De Proximitate Mifare, Pentru Videointerfon Ealink 5.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Tag de proximitate Mifare, pentru videointerfon EALINK. Tag de proximitate pentru interfoane sau cititoare de control acces. Se poate folosi impreuna cu videointerfoanele EALINK, Dahua, Hikvision.A A a– Dimensiuni: 34x28x7mm a–ACuloare disponibila: Albastru a– Tip/Frecventa: MIFARE S50 (13.56MhZ), 1Kb memorie

dubi.ro nu vinde produsul "Tag De Proximitate Mifare, Pentru Videointerfon Ealink". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Tag De Proximitate Mifare, Pentru Videointerfon Ealink pe dubi.ro. Poți cumpăra Tag De Proximitate Mifare, Pentru Videointerfon Ealink de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Tag De Proximitate Mifare, Pentru Videointerfon Ealink. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Tag De Proximitate Mifare, Pentru Videointerfon Ealink şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Cartele Si Taguri Proximitate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Tag De Proximitate Mifare, Pentru Videointerfon Ealink !

Preţuri Cartele Si Taguri Proximitate în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Tag De Proximitate Mifare, Pentru Videointerfon Ealink pe dubi.ro. Poți cumpăra Tag De Proximitate Mifare, Pentru Videointerfon Ealink de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Tag De Proximitate Mifare, Pentru Videointerfon Ealink. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Tag De Proximitate Mifare, Pentru Videointerfon Ealink şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Cartele Si Taguri Proximitate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 5.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Taguri De Proximitate Programabile Idt-2000em-rw
 

Taguri De Proximitate Programabile Idt-2000em-rw 

Taguri de proximitate PROGRAMABILE IDT-2000EM-RW. Taguri de proximitate programabile IDT-2000EM-RW . Se pot copia dupa taguri de proximitate RFID 125 KHZ functionale. Taguri de proximitate programabile IDT-2000EM-RW (ABK-2000EM-RW) Frecventa A125 KHz RFID cu cip EM4305 Dimensiuni 34x28x7mm Culoare albastru Material ABS Temperatura operare 25 Suprafata Mat / Lucios Se pot aplica Pontaj Control acces,...