oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Tastatura Alarma Paradox Cu Touchscreen Tm50

 
Imagine Tastatura Alarma Paradox Cu Touchscreen Tm50
 
Tastatura Alarma Paradox Cu Touchscreen Tm50 542.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Tastatura alarma Paradox cu Touchscreen TM50. Tastatura Touch Screen Paradox TM50 A A Are o interfata intuitiva, iconite vizuale si navigare facila prin meniuri; Designul exceptional, cu un nivel de finisare superior si ecranul color, cu touch screen, brilliant de 10.9 cm care va ofera imagini clare, impecabile, va satisface nevoile oricarui cumparator. Mai detine si un slot extern de card SD pentru incarcarea temelor, sunetelor si fotografiilor ce se pot utiliza cu functia aslide showa sau pentru actualizarea firmware-ului (pret fara SD Card). A A A AAtentie! Aceste echipamente se pot instala doar de personal autorizat A A A A A A A A Cu aceasta tastatura de alarma nu ai nevoie de manual! Char (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Tastatura Alarma Paradox Cu Touchscreen Tm50". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Tastatura Alarma Paradox Cu Touchscreen Tm50 pe dubi.ro. Poți cumpăra Tastatura Alarma Paradox Cu Touchscreen Tm50 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Tastatura Alarma Paradox Cu Touchscreen Tm50. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Tastatura Alarma Paradox Cu Touchscreen Tm50 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Paradox. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Tastatura Alarma Paradox Cu Touchscreen Tm50 !

Preţuri Sisteme De Alarma Paradox în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Tastatura Alarma Paradox Cu Touchscreen Tm50 pe dubi.ro. Poți cumpăra Tastatura Alarma Paradox Cu Touchscreen Tm50 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Tastatura Alarma Paradox Cu Touchscreen Tm50. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Tastatura Alarma Paradox Cu Touchscreen Tm50 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Paradox. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 542.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Centrala De Alarma Wireless Paradox Mg5050+tm50+rem15
 

Centrala De Alarma Wireless Paradox Mg5050+tm50+rem15 

Centrala de alarma wireless Paradox MG5050+TM50+REM15. Centrala de alarma wireless Paradox MG5050 A A Centrala MG5050 este o alegere excelenta pentru protejarea obiectivelor mici si mijlocii, cu 32 de detectori si 2 partitii. Accepta detectori atat wireless, cat si cablati (10-12). Aceasta centrala vine cu transformatorul inclus. A Acest model de centrala este unul hibrid, avand emitator-receptorul...


 
Imagine Tastatura Alarma Paradox Evo K641lx
 

Tastatura Alarma Paradox Evo K641lx  449.00 RON  (-6.00 %)

Tastatura alarma Paradox EVO K641LX. Tastatura alarmaA Paradox EVO K641LX . Este compatibila doar cu sistemele de alarma Paradox seria EVO. Are incorporat un receptor radioA(433/868MHz)A A A K641LX- Tastatura LCD, 32-caractere, cu transceiver (transmitator si receptor) incorporat (433 sau 868 MHz) A a afisare zone aflate in alarma pana la dezarmarea sistemului a actualizare firmware local, via 307USB...


 
Imagine Tastatura Alarma Paradox Evo K641r
 

Tastatura Alarma Paradox Evo K641r  539.00 RON  (-6.00 %)

Tastatura alarma Paradox EVO K641R. Tastatura alarmaA Paradox EVO K641R . Este compatibila doar cu sistemele de alarma Paradox seria EVO. Include un cititor de proximitate. A A K641R: Tastatura LED - 32 zone cu cititor card Compatibilitate cu EVO192 A A Afisare zone alarma: zonele aflate in alarma sunt afisate pana la dezarmarea sistemului Actualizare locala a firmware-ului via CONV4USB si WinLoad...