oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Telecomanda Sistem Alarma Paradox Rem1

 
Imagine Telecomanda Sistem Alarma Paradox Rem1
 
Telecomanda Sistem Alarma Paradox Rem1 84.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Telecomanda sistem alarma Paradox REM1. Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Telecomanda Paradox REM1 Pentru sisteme de alarma wireless Paradox. Se poate arma/dezarma sistemul sau se poate genera eveniment de panica. Este construita din plastic cu butoane din cauciuc iluminate. Se poate atasa la chei. Raza de actiune pina la 30 de metri. Butoanele de pot programa si pentru actionarea PGM-ului centralei.A A A Telecomanda Paradox REM1 este un device util pentru sistemele de alarma wireless Paradox. ACaracteristiciA - Telecomanda rezistenta la apa, din plastic albastru clar cu butoane iluminate.A -Suporta pana la 5 actiuni diferiteAA - Raza wireless intr-o casa (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Telecomanda Sistem Alarma Paradox Rem1". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Telecomanda Sistem Alarma Paradox Rem1 pe dubi.ro. Poți cumpăra Telecomanda Sistem Alarma Paradox Rem1 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Telecomanda Sistem Alarma Paradox Rem1. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Telecomanda Sistem Alarma Paradox Rem1 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Paradox. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Telecomanda Sistem Alarma Paradox Rem1 !

Preţuri Sisteme De Alarma Paradox în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Telecomanda Sistem Alarma Paradox Rem1 pe dubi.ro. Poți cumpăra Telecomanda Sistem Alarma Paradox Rem1 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Telecomanda Sistem Alarma Paradox Rem1. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Telecomanda Sistem Alarma Paradox Rem1 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Paradox. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 84.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Tastatura Sistem De Alarma Paradox K10
 

Tastatura Sistem De Alarma Paradox K10 

Tastatura sistem de alarma Paradox K10. TastaturA LED-pe fir, 10 zone, verticala Suporta Stay D A A Tastatura K10 LED este o tastatura clasica cu butoane si este usor de folosit.ATransmiterea informatiilor se face usor prin aprinderea tastelor. Tastatura K10 LED suporta doar 2 partitii (exemplu: impartim casa in parter si etaj si putem defini parter-partitia1, etaj-partitia 2 si acestea se pot arma...


 
Imagine Tastatura Sistem De Alarma Paradox K32
 

Tastatura Sistem De Alarma Paradox K32 

Tastatura sistem de alarma Paradox K32. Tastatura sistem de alarma Paradox K32 Tastatura LED - 32 zone, pe fir compatibilitate: SP, MGAStay D a LED -uri indicatoare separate de stare pentru 2 partiAii: Tastatura LED - 32 zone, pe fir Suporta Stay DA A A a LED -uri indicatoare separate de stare pentru 2 partiAii: armare totalA/somn/parAialA/dezarmareA a 1intrare de zonA a zone tip clopoAel setabile...


 
Imagine Tastatura Sistem De Alarma Paradox K32lcd+
 

Tastatura Sistem De Alarma Paradox K32lcd+ 

Tastatura sistem de alarma Paradox K32LCD+. Tastatura Paradox cu ecran LCD iluminat albastru, ofera butoane de contorl si LED-uri de status. Are 32 de zone, este compatibila cu centralele Spectra (nu merge cu modelul SP4000) si Magellan de la Paradox, indica separat 2 partitii armate total, are zona radio de actiune in spatiu rezidential si 3 alarme de panica activabile din tastatura. Sunet tip clopotel...