oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Tester Cctv Ahd-cvi-tvi All In One Full Hd

 
Imagine Tester Cctv Ahd-cvi-tvi All In One Full Hd
 
Tester Cctv Ahd-cvi-tvi All In One Full Hd 999.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Tester CCTV AHD/CVI/TVI all in one FULL HD. Un tester care va ajuta orice tehnologie video ai folosii. Ai la indemana, toate functiile necesare pentru reglaje, sau depanare sisteme de supraveghere video independent de tehnologia pe care lucrezi. Poate sa testeze camere de supraveghere pe tehnologie HD (HDCVI, AHD, TurboHD) Asau camere analogice clasice (CVBS). Poate sa testeze date RS485 sau audio.A A A A Display Ecran 3.5 (480x320 resolution) Format AHDTVI / HDCVI / AHD / Analog CVBS Setari VIDEO Luminozitate, contrast and saturatie Intrari BNC (Formats), RS485, RJ45 (LAN / PSE / SCAN), USB, Audio Iesiri BNC, DC12V2A, DC5V2A PTZ RS485 si Retea Difuzor Da Generator Video Color Tester Cablu Da (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Tester Cctv Ahd-cvi-tvi All In One Full Hd". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Tester Cctv Ahd-cvi-tvi All In One Full Hd pe dubi.ro. Poți cumpăra Tester Cctv Ahd-cvi-tvi All In One Full Hd de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Tester Cctv Ahd-cvi-tvi All In One Full Hd. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Tester Cctv Ahd-cvi-tvi All In One Full Hd şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Accesorii Supraveghere. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Tester Cctv Ahd-cvi-tvi All In One Full Hd !

Preţuri Accesorii Supraveghere în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Tester Cctv Ahd-cvi-tvi All In One Full Hd pe dubi.ro. Poți cumpăra Tester Cctv Ahd-cvi-tvi All In One Full Hd de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Tester Cctv Ahd-cvi-tvi All In One Full Hd. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Tester Cctv Ahd-cvi-tvi All In One Full Hd şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Accesorii Supraveghere. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 999.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Tester Tensiune Ac-dc Cu Lcd 12v-230v
 

Tester Tensiune Ac-dc Cu Lcd 12v-230v 

Tester tensiune AC/DC cu LCD 12V-230V Descriere: Masoara tensiune AC, DC Gama de masura: 12-220V Valoarea masurata este afisata pe ecranul LCD.


 
Imagine Adaptor Bnc Mama -
 

Adaptor Bnc Mama - 

Adaptor BNC Mama - Mama. Se foloseste pentru prelungirea cablurilor camerelor de supraveghere cu BNC Tata


 
Imagine Alimentator Camera Supraveghere 12v 1a In Comutatie
 

Alimentator Camera Supraveghere 12v 1a In Comutatie 

Alimentator camera supraveghere 12V 1A in comutatie cu led de stare. Preturi mai bune la pack, vezi produse asociate. A Alimentator cu cablu pentru instalare usoara. Sunt alimentatori in comutatie capsulati, cu cablu si pentru alimentare 230V si pentru iesirea de 12V -A1AH. Ledul de stare confirma functionarea / nefunctionarea alimentatorului. Alimentator camera video 1A 12V in comutatie 12 V 1 Amper...