oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Turnichet Full Automatic Monopod Yk-tt111

 
Imagine Turnichet Full Automatic Monopod Yk-tt111
 
Turnichet Full Automatic Monopod Yk-tt111 4899.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Turnichet Full Automatic monopod YK-TT111 CARACTERISTICI Carcasa din otel vopsit in camp electrostatic Bidirectional Fail Safe (bratele se strang la intreruperea alimentarii) Bratele se ridica automat la alimentare Bratele se opresc din miscare la intalnirea unui obstacol Indicator luminos de trafic si directie Auto blocare daca persoana nu trece intr-un timp dat. Intervalul pentru autoblocare poate fi setat Panou de control pe carcasa motorului Interfata RFID (acest turnichet nu are cititor inclus) Functie de autotestare pentru defectiuni Intrare pentru releu (comanda din releu extern) pentru ambele directii de acces SPECIFICATII Tensiune: 220VA10%, 110VA10% ; 50/60Hz Circuit control: 12Vcc (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Turnichet Full Automatic Monopod Yk-tt111". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Turnichet Full Automatic Monopod Yk-tt111 pe dubi.ro. Poți cumpăra Turnichet Full Automatic Monopod Yk-tt111 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Turnichet Full Automatic Monopod Yk-tt111. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Turnichet Full Automatic Monopod Yk-tt111 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Pontaj. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Turnichet Full Automatic Monopod Yk-tt111 !

Preţuri Control Acces Pontaj în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Turnichet Full Automatic Monopod Yk-tt111 pe dubi.ro. Poți cumpăra Turnichet Full Automatic Monopod Yk-tt111 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Turnichet Full Automatic Monopod Yk-tt111. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Turnichet Full Automatic Monopod Yk-tt111 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Pontaj. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 4899.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Poarta Detector De Metale Pietonal 6 Zone Arsenal-300t-6
 

Poarta Detector De Metale Pietonal 6 Zone Arsenal-300t-6 

ARSENAL-300T/6 este o poarta detectoare de metale ideala pentru siguranta publica, cu rol de detectare a obiectelor periculoase precum cutite, arme de foc, explozivi etc. Este potrivita pentru amplasarea in spatii care necesita un grad de securitate mai ridicat cum ar fi aeroporturi, institutiic orectionale, fabrici. Poarta are 6 zone de detectie, 2 perechi de senzori cu infrarosu si 72 de programe...