oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Vera Plus Hub Casa Inteligenta Z-wave, Zigbee, Wi-fi

 
Imagine Vera Plus Hub Casa Inteligenta Z-wave, Zigbee, Wi-fi
 
Vera Plus Hub Casa Inteligenta Z-wave, Zigbee, Wi-fi 899.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Vera Plus HUB casa inteligenta Z-Wave, ZigBee, Wi-Fi. Vera Plus HUB casa inteligenta Z-Wave, ZigBee, Wi-Fi. Cu o memorie de 256 de Mega, este o centrala ceva mai puternica decat Vera Edge. A A A Caracteristici principale A a Comanda 200 de dispozitive Z-Wave inrolate in reteaua ta fiind recomandata pentru case mari a Functioneaza cu nenumarate dispozitive care folosesc Wi-Fi, Z-Wave, ZigBee, sau Bluetooth a Mai multa memorie si procesor mai rapid pentru o functionare cat mai buna a Are inglobat WiFi router, controler si firewall a Se poate accesa folosind PC-ul, telefonul inteligent sau tableta a Interfata simplu de folosit pentru setare si functionarea de zi cu zi a Peste 300 de aplicatii oferite (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Vera Plus Hub Casa Inteligenta Z-wave, Zigbee, Wi-fi". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Vera Plus Hub Casa Inteligenta Z-wave, Zigbee, Wi-fi pe dubi.ro. Poți cumpăra Vera Plus Hub Casa Inteligenta Z-wave, Zigbee, Wi-fi de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Vera Plus Hub Casa Inteligenta Z-wave, Zigbee, Wi-fi. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Vera Plus Hub Casa Inteligenta Z-wave, Zigbee, Wi-fi şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Zwave. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Vera Plus Hub Casa Inteligenta Z-wave, Zigbee, Wi-fi !

Preţuri Zwave în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Vera Plus Hub Casa Inteligenta Z-wave, Zigbee, Wi-fi pe dubi.ro. Poți cumpăra Vera Plus Hub Casa Inteligenta Z-wave, Zigbee, Wi-fi de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Vera Plus Hub Casa Inteligenta Z-wave, Zigbee, Wi-fi. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Vera Plus Hub Casa Inteligenta Z-wave, Zigbee, Wi-fi şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Zwave. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 899.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Vera Edge Hub Casa Inteligenta Z-wave Plus Wi-fi
 

Vera Edge Hub Casa Inteligenta Z-wave Plus Wi-fi 

Vera Edge HUB casa inteligenta Z-Wave Plus Wi-Fi. Vera Edge HUB casa inteligenta Z-Wave Plus Wi-Fi A Este centrala de comanda pentru sistemele de casa inteligenta bazate pe protocolul Z-Wave. A Control simplu si accesibil al Casei Inteligente intr-o singura aplicatie. Poti controla de la distanta fiecare aspect al casei tale, de la temperatura, lumina, consum de curent sau Audatul gazonului, acum este...